Görüş Bildir
Haberler
Samsung 12 İnçlik Windows 10 Tablet Hazırlıyor İddiası

Samsung 12 İnçlik Windows 10 Tablet Hazırlıyor İddiası

Onedio Medya
22.08.2015 - 14:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ortaya atılan iddialara göre Samsung 12 inç büyüklüğünde Windows 10 bir tablet üretmeye hazırlanıyor

Microsoft’un Windows 8 ile başlattığı tabletler ve masaüstü için ortak işletim sistemi konsepti Windows 8’de kullanıcıların tepkisini toplamıştı. Metro arayüzü ve başlat butonunun olmaması en çok tepki çeken tarafı olmuştu. Daha sonra Microsoft başlat butonu konusunda geri adım atarak 8.1 güncellemesiyle başlat menüsünü geri getirmese de en azından butonu geri getirmişti. Windows 10’la kendine yeni bir sayfa açmak isteyen Microsoft, daha iyi ve kolay kullanılan modern bir sistemi kullanıcıların beğenisine sundu.

Bu ortak sistem konseptinde birçok marka Windows 10’la tablet denemesi yapmak için sırada bekliyor. Microsoft da kendi sistemiyle Surface tablet hazırlamak için can atıyor. Fakat tek bekleyiş içerisinde olan belli ki Microsoft’un kendisi değil.

Samsung da tüm markalar gibi Windows 10’un mobil kısmından çok umutlu olmasa da en azından denemek istiyor. Sızıntılara göre tablet, 2560×1600 çözünürlüğünde 12 inçlik bir ekranla gelecek. İntel’in 14 nm Core M teknolojisinden güç alacak olan tablet 4 gb Ram ile beslenecek. S Pen ile gelmesi beklenen tabletin 6.2 mm gibi çok iyi bir inceliğe ve 600 gram ağırlığa sahip olması bekleniyor.

Scroll

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın