Görüş Bildir
Haberler
Samsung da Kulaklık Girişini Kaldırmaya Hazırlanıyor

etiket Samsung da Kulaklık Girişini Kaldırmaya Hazırlanıyor

Piyasaya sürülmesine yalnızca birkaç gün kalan iPhone 7‘de kulaklık girişinin yer almamasının yankıları sürüyor. Yapılan ilk incelemelerde genelde eksi hanesinde kendisine yer bulan kulaklık girişinin kaldırılması olayı, teknoloji dünyasını tam anlamıyla ikiye bölmüş durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bazı kullanıcılar bu girişin kaldırılmasını kötü bir hamle olarak yorumlarken bazıları ise kablosuz kulaklıkların daha kullanışlı olduğunu düşünüyor. Ancak bu konuda düşünceniz ne yönde olursa olsun yakın zamanda akıllı telefonların büyük bölümünde bu giriş yer almayacak gibi görünüyor.

Söylenenlere göre Samsung, ses konusunda kendi standartını oluşturmak istiyor. Bunun için de Motorola MOTO Z ve LeEco Le 2 örneklerinde olduğu gibi USB-C yerine kendine özel bir giriş geliştiriyor. Güney Koreli şirketin geliştirdiği bu girişin diğer şirketlerle de paylaşılacağı ve böylece yaygın hale gelerek kulaklık üreticilerini kendine çekeceği düşünülüyor.

Samsung akıllı telefon piyasasında en fazla pazar payına sahip şirket ve eğer 3.5 mm kulaklık girişini terk ederse yaklaşık 100 yıldır varlığını sürdüren girişinin ölümünün daha da hızlanacağını söylemek mümkün. Samsung’un ne gibi bir hamle yapacağını öğrenmek için gelecek yıllardaki Galaxy cihazlarını beklemek gerekiyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
436
189
50
41
35
23
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Akkuş

kulaklıkla uğraşana kadar şu şarj aletlerine el atsalar olma mı acep? önce şunun kablosunu bi uzatın, millet medine dilencisi gibi priz diplerinde heder olma... Devamını Gör

leralonde

Apple camdan atlasa sendemi atlıcan amk

luabuci

hahahaha lan olum özentilikten ölcen ya yapma etme sen patlamayan telefon yap kulaklık kalsın la sıkıntı değil yani :D