Görüş Bildir
Haberler
Samsung, Adblock Desteği Sunuyor

Samsung, Adblock Desteği Sunuyor

Batuhan
01.02.2016 - 10:45

Telefonunuzla internette gezerken reklam görmekten bıktınız mı? Samsung, kendi tarayıcısını kullananlar için çok güzel bir özellik sunuyor: Reklam engelleme!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Android telefonlar için halihazırda reklam engelleme yazılımları olsa da, çoğu kullanıcı üçüncü parti yazılımlar kullanma eğiliminde. Ancak, The Verge'den gelen yeni bilgilere göre Samsung , kendi telefonlarına bu özelliği entegre etmek istiyor. Hatta Samsung yakın zamanda kendi cihazları için yeni bir güncelleme sundu.

Temelde bu güncelleme , Samsung'un kendi entegre tarayıcısı için gelmiş durumda. Telefondaki standart internet tarayıcısı artık reklam engelleme uzantılarına sahip olacak.

Ancak bu durum telefonunuzun kendi kendine reklamları engellemeye başlayacağı anlamına gelmiyor. Eğer telefonunuzla birlikte gelen standart internet tarayıcısını kullanırsanız, o tarayıcıya reklam engelleme uzantılarını yükleyebilirsiniz.

Bu uzantılardan birinin ismi Adblock Fast . Bu uzantı ayrıca iOS için de var. Ayrıca hatırlatmakta fayda var, bu güncelleme, Samsung cihazlarında Android Lollipop ya da daha üst bir işletim sistemi çalıştıranlar için geçerli. Eğer eski bir Samsung cihazınız varsa, bu özellikten yararlanamayabilirsiniz.

Tüm bunlar bir yana, ne kadar kullanıcının Samsung'un standart tarayıcısını kullanacağı ise akıllara takılan en büyük soru. Zira Android cihazlarda en çok kullanılan internet tarayıcısı, Google Chrome . Ancak reklamlardan bıkmış kullanıcıların muhakkak denemesi gereken bir özellik.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ufukdiyo

En temizi, cihazı rootlayıp güzel bir hosts dosyası edinmek. Bütün uygulamalar reklamsız.

feyk

mumkunse samsung golge etmesin yeter. yazilim adi altinda telefona doldurdugu coplerden telefon sisiyor. gelistirici romlari kullaniyorum. butun cop yaziliml... Devamını Gör

Ahmetcan Oral

o kadar fark ediyor mu yav :S

Eylüldeçay

Samsung yeni güncelleme yaptığımda telefonum bir kaplumbağa gibi hareket ediyor. Umarım bu güzel uygulama ile birlikte telefonum göçmez.