Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ve Bayern Münih Yarı Finalde

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ve Bayern Münih Yarı Finalde

Enver K.
13.04.2016 - 23:46

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükseldi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barcelona ve Paris Saint-Germain'in de elendiği çeyrek finalde yarı finale yükselen 4 ekip Real MadridManchester City, Bayern Münih ve Atletico Madrid oldu.

Atletico Madrid 2-0 Barcelona

Atletico Madrid 2-0 Barcelona

Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmelerinin en çok bekleneninde gülen Atletico Madrid oldu. Simeone ile devlere sıkıntılı dönemler yaratan Atletico Madrid, Barcelona'yı 2-0 yenerek yarı finale yükselen takım oldu. Son 4  maçında 3 yenilgi alan son şampiyon Barcelona ise bu kez erken veda etti.

Barcelona son 9 yılda Devler Ligi'nde 2 kez yarı finale yükselemedi. İki seferde de Atletico Madrid'e elendi.

Barcelona son 9 yılda Devler Ligi'nde 2 kez yarı finale yükselemedi. İki seferde de Atletico Madrid'e elendi.

İlk maçı uzun süre 10 kişi oynayan ve 2-1 kaybeden Atletico Madrid, sahasındaki maçın hakimiydi. İlk yarıda bu sezonki en golcü ismi Griezmann ile öne geçen Madrid, 2. yarıda defansa çekildi ve rakibine şans tanımadı. 86. dakikada da hızlı bir atakta Iniesta topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı yine Griezmann kullandı ve faarkı ikiye çıkardı. 

Karşılaşmayı 2-0 kazanan Atletico Madrid, son şampiyon Barcelona'yı eleyerek adını yarı finale yazdırdı. Son 4 maçında 3.kez yenilen Barcelona ise bu kez Devler Ligi'ne erken veda etti.

Benfica 2-2 Bayern Münih

Benfica 2-2 Bayern Münih

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica karşısında 2. maçta da 2-2'lik beraberlikle adını yarı finale yazdırdı. İlk maçta çok iyi oynamnasına rağmen 1-0 yenilen Benfica, Portekiz'deki maça hızlı başladı ilk yarının büyük bölümünde oyunun hakimiydi. Golü de 27. dakikada Jimenez ile bulup ikili averajı eşitledi. Ancak ilk maçta Portekiz ekibini üzen Vidal yine sahne alıp 38. dakikada Luz Stadı'nı sessizliğe bürüdü. İlk yarı bu skorla sona ererken, 2. yarıda Müller tipik gollerinden birini atıp Benfica'yı da boş geçmedi ve işi bitirdi. 

76. dakikada Talisca'nın harika golüyle sakor 2-2'ye geldi. 

Karşılaşma da bu gollerle 2-2 sona erdi ve Bayern yarı finale yükselen ekip oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın