Görüş Bildir
Haberler
Sakiler Kimdir? Sakiler Grup Üyeleri İsimleri Neler? Sakiler Grup Solisti Hasan Gözetlik Kimdir?

Sakiler Kimdir? Sakiler Grup Üyeleri İsimleri Neler? Sakiler Grup Solisti Hasan Gözetlik Kimdir?

Müge Kakşi
31.05.2021 - 19:08

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de Sakiler müzik grubu. Peki Sakiler kimdir? Sakiler grup üyeleri isimleri nedir? Sakiler solisti ve detayları haberimizde sizlerle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakiler Kimdir? Sakiler Grup Üyeleri İsimleri

Sakiler Kimdir? Sakiler Grup Üyeleri İsimleri

Bir dönem yayınlandıktan sonra ekranlara ara veren ve yakın süreçte yeniden ekranlara dönen Volkan Konak'ın sunduğu Kuzeyin Oğlu programına bu hafta sevilen müzik grubu Sakiler konuk oluyor. Sakiler grubu Pinhani'ye ait olan Dünyadan Uzak parçasını kendilerine has bir yorumla seslendirmiş ve milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanmıştı. 3 kişiden oluşan başarılı müzik grubunun üyeleri Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan'dır.

Sevilen grubun solisti ise Hasan Gözetlik'tir. Pinhani'ye ait Dünyadan Uzak isimli şarkıyı Sakiler, cover şeklinde seslendirmiştir. Sakiler grubunun coverladığı Dünyadan Uzak parçası grubun takipçileri tarafından oldukça beğenilmişti. Grubun solisti olan Hasan Gözetlik'in etkileyici sesi ve sesindeki Müslüm Gürses notaları ise büyük beğeni toplamış ve müzik camiası başta olmak üzere herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Grubun üyelerinden Yücel Girgin, Sakiler'in gitaristliğini üstlenmektedir. Başarılı gitarist klasik gitar ile ilgilenmekte olup, Kocaeli Üniversitesi'nde eğitim almıştır. Hayatı hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Yücel Girgin'in nereli olduğu ve yaşı hakkında bir bilgi bulunmamakta. Yine şu anda evli olup olmadığı bilinmeyen Yücel Girgin'in sosyal medya üzerinde oğlunun fotoğrafını paylaşması sebebiyle bir oğlu olduğu bilinmekte. Grubun diğer bir üyesi Serkan Balkan hakkında da yine pek bir bilgi bulunmamaktadır.

Sakiler Grubu Solisti Gözetlik Kimdir?

Sakiler Grubu Solisti Gözetlik Kimdir?

90 doğumlu olan Hasan Gözetlik Mimar Sinan Üniversitesi konservatuvar mezunu. Evli olan sanatçının 3 çocuğu var… Esas sazı trombon, trompet. Koray Avcı'nın orkestrasında üflemeli çalgılar çalan roman kökenli bir müzisyen.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?