Görüş Bildir
Haberler
Sahibi 'Bir Şey Yapmaz' Demişti: Pitbullun Burnunu Kopardığı Adam Şikayetçi Oldu

Sahibi 'Bir Şey Yapmaz' Demişti: Pitbullun Burnunu Kopardığı Adam Şikayetçi Oldu

Batuhan
20.10.2021 - 11:19

Samsun'da  sahibinin 'Korkmayın, bir şey yapmaz' dediği tasmasız pitbull bir kişiye saldırdı. Burnundan parçalar kopan  ve estetik ameliyat olmayı bekleyen vatandaş şikayetçi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, geçen pazartesi günü Atakum ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde meydana geldi. Azerbaycanlı iş insanı Arif Şehri ile eşi Fardina Sehri, sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıktı. Kaldırımda yürürken, caddedeki bir araçtan tasmasız pitbull cinsi köpek çıktı.

Fardina Sehri’nin korkması üzerine, köpeğin sahibi 'bir şey yapmaz, ısırmaz' uyarısında bulundu. Bunun üzerine Arif Sehri, köpeği sevmek istedi. Ancak bu sırada Sehri, pitbullun saldırısına uğradı. Sehri'nin yüzünü ısırıp burnunu koparan köpek, sahibinin müdahalesiyle uzaklaştırıldı.

Şikayetçi oldu

Şikayetçi oldu

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde yerde kalan Sehri'nin kopan burnunun parçaları arandı. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Sehri, tedaviye alındı. Estetik ameliyatı olacağı günü bekleyen Sehri, köpeğin sahibinden şikayetçi oldu.

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Arif Sehri, 'Eşimle beraber evden çıkıp işe gidiyorduk. Bir araba geldi ve köşede durdu. İçinde pitbull cinsi köpek vardı. Köpek bağlı değildi, tasması ve ağızlığı yoktu. Benim eşim köpekten korkuyor. Korkunca boş araziye doğru kaçtı. Ben de bunu görünce eşime bir şey yapmasın diye köpeğe doğru gittim. Köpeğin sahibi o sırada 'korkmayın bir şey yapmaz, ısırmaz' dedi.

Bunun üzerine köpeğe doğru sevmek için eğilince bir anda yüzüme atladı ve burnumu kopardı. O anda eşim bağırmaya ve çığlık atmaya başladı. Sonra acili aradık, polis de geldi. Bana burnumun parçalarının nerede olduğunu sordular, o anda anladım ki burnumun durumu çok kötü. Yerde burnumun kopan parçalarını bulduk” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
7
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
favilla favilla

İnsan Pitbull cinsi köpeği tasmasiz gezdirir mi yav hayvan sahibi ağır kusurlu sağlam tazminat alacak adam

Söyledim gitti

Haksız zenginleşme olmasın diye sağlam bir tazminat alamayacak. Kaldı ki insanın yüzünün parçalanmış olmasının değeri nedir? 100 bin lira verseler yine kimse... Devamını Gör

Putler

Pitbull'lar ve hanzo sahipleri hikayesi daha.

Söyledim gitti

Sorsan hiçbirinin köpeği bir ey yapmaz. Hepsi sahibinin sözünden çıkmayan robot sanki. Ha bir de "sahibi nasıl yetiştirirse öyle olur, yoksa melek gibi hayva... Devamını Gör