Görüş Bildir
Haberler
Sahibeler ve Köleler! 140 Journos'un Yayınladığı 'Haz' İsimli BDSM Videosunda Bulunan Aşırı İlginç Detaylar

etiket Sahibeler ve Köleler! 140 Journos'un Yayınladığı 'Haz' İsimli BDSM Videosunda Bulunan Aşırı İlginç Detaylar

140Journos, gündem yaratan videolar serisine bugün bir yenisini daha ekledi. BDSM konusunun işlendiği videoda haz için kendi iradesiyle acıyı yücelten insanlar var. Detaylar çok ilginç!

Dikkat: AŞAĞIDAKİ İÇERİKTE RAHATSIZ EDİCİ VE +18 DETAYLAR BULUNABİLİR.

Video BDSM topluluklarında "Sahibe" olarak anılan bir kadının konuşmasıyla başlıyor. Sahibe'ye göre bu tür sadist ya da mazoşist eylemleri, çoğu insan "fantezi" olarak yatak odasında deniyor.

Sahibe masada yemek yerken "Köle" olarak tanımlanan erkeğin yerde, kendisine konulan tabakta yemek yediğini görebilirsiniz. Yalnız şu detayı atlamamak lazım, bu "Köle"nin de rıza gösterdiği bir eylem anlatılanlara göre.

Birbirlerini bir internet sitesi üzerinden bulan Sahipler, Sahibeler ve Köleler bir araya gelerek çeşitli organizasyonlar düzenliyorlar. Bazılarının cinsel ilişki talebi bile yok üstelik; aradıkları şey tamamen itaat.

Videoda BDSM mensuplarının iğne, kırbaç gibi çeşitli kesici ve delici aletlerin kullanıldığı da görülüyor. Üyelerden biri bu durumu "Acıda huzur buluyorum" şeklinde açıklıyor.

Sahibe olarak konuşan bir kadın, kahvesinin getirilmesini, masajının yapılmasını, evinin temizlenmesini ve faturalarının ödenmesini sevdiği için sahibe olmaktan mutlu olduğunu dile getiriyor.

Köle olarak adlandırılan erkekler de memnuniyet ve mutluluk verdiği için haz aldığını söylüyor. Ki bu köleler de kendi beyanlarına göre evli olduklarını dile getiriyorlar.

Videoda yer alan bu çift de evli ve birbirlerinin bilgisi dahilinde başkalarıyla BDSM ilişki yaşadıklarını söylüyorlar. Kendilerine sapık ya da başka şeyler denmesini de umursamıyorlar.

Sahibe olarak kendini tanıtan bu kadın da, "kölesinin" kendi canını yakmak için ne kadar ısrar ettiğinden bahsediyor. Bu talep sonucu köle erkekte kalıcı izler bile oluşmuş.

Sahibe olan bir kadın, kölesinin giyim kuşamı, iş hayatı ve beslenmesinden sorumlu olduğunu da söylüyor. "Yönetmek" kavramının bunu gerektirdiğini de ekliyor.

Olay bugün sosyal medyada patlayınca kullanıcılar da çeşitli yorumlarda bulunda. Ekşi Sözlük yorumlarından bazıları şöyle örneğin:

Olay bugün sosyal medyada patlayınca kullanıcılar da çeşitli yorumlarda bulunda. Ekşi Sözlük yorumlarından bazıları şöyle örneğin:

Twitter'da da durum farklı değil; yorumlara göre herkesin farklı bir bakış açısı var.

Belgeselin tamamını izlemek isterseniz buradan bakabilirsiniz. Ancak uyaralım, rahatsız edici ve +18 görüntüler içerir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
304
153
112
65
45
43
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Burada tek takıldığım şey videoda kullanılan müzik oldu. Peygamber efendimize yazılan ve kıymetli olan bir kasidenin böyle bir videoda kullanılması cidden iğ... Devamını Gör

KenBen

Hakıkaten sırf bunu duymak için açtım videoyu. Ayıptır yaa

Ercan

sonuçta bana giren çıkan yok banane.....diyip geçmek istiyorum ama yapamıyorum abicim manyakmısınız Allah aşkına siz ya ? iğneler dayaklar sopalar yerlerde s... Devamını Gör

Başar Demirsoy

"İğrenç", "sapıklık bu", "hastalıklı kafalar" vs.. Yorumlar bunlar. Ama arkadaş, bu insanlar ilk okulda öğretmenleri "aferin" deyince mutlu olmadılar, sevgil... Devamını Gör