Görüş Bildir
Haberler
Sağlıkta Şiddet Bitmiyor: Doktorlara Bir Günde İki Ayrı Saldırı

Sağlıkta Şiddet Bitmiyor: Doktorlara Bir Günde İki Ayrı Saldırı

Eray İspir
23.12.2021 - 18:23 Son Güncelleme: 23.12.2021 - 18:48

Ülkede sağlık çalışanlarına şiddet hız kesmiyor. Bugün Bolu ve Mersin'den doktorlara yönelik iki ayrı saldırı haberi geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk şiddet olayı Tarsus Devlet Hastanesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre anne C.Y., rahatsız olan çocuğu Y.Y.'yi Tarsus Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirdi. Dr. Hüseyin Akdoğan, çocuğu muayene edeceği sırada iddiaya göre, diğer bir doktorla hastası hakkında kısa süreli fikir alışverişinde bulundu.

Bu duruma tepki gösteren çocuğun annesi C.Y.,  Dr. Hüseyin Akdoğan ile tartıştı. Tartışmanın sona ermesinden sonra çocuğu tedavi eden Dr. Akdoğan'ın yanına bir süre sonra baba E.Y., geldi. E.Y., yanında arkadaşı M.Y ile acil servise girer girmez görevli Akdoğan ile tartışarak, darp etti. 

Olayın büyümesiyle özel güvenlik görevlileri araya girdi. Daha sonra gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.Y., ve arkadaşı M.Y., polis merkezine götürüldü.

O anların görüntüleri 👇

Sırasını beklemek istemedi doktorun burnunu kırdı

Sırasını beklemek istemedi doktorun burnunu kırdı

Bolu’da ise eşini göz muayenesi için Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götüren Y.E.D.’nin eşi sıra beklemek istememesi üzerine poliklinikte bulunan hemşirelerle tartıştı.

Doktorun burnu kırıldı 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
2
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kabus

doktorları sevmediğim den bu tür haberlere bayiliyorum nedense. 👊👊👨‍⚕️👨‍⚕️🤛🤜🥊🥊

kusuratialinmayanpi

Allah sizi ve sevdiklerinizi o doktorlara muhtaç etsin.