Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Bakanlığı 10 Bin Personel Alımı Başladı mı? Sağlık Bakanlığı KPSS’siz Personel Alımı Ne Zaman Olacak?

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Personel Alımı Başladı mı? Sağlık Bakanlığı KPSS’siz Personel Alımı Ne Zaman Olacak?

Sağlık Bakanlığı, 2022 yılında yapılacak 40 bin personel alımının detayları belli olmaya başladı. Bakanlık bünyesine toplam 10 bin KPSS şartı aranmadan personel alınacak. Bakanlığa, temizlik hizmetleri, güvenlik ve koruma hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri personelleri alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alım kılavuzu ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamu kuruluşlarının yayınladığı personel ilanları vatandaşların gündeminde. Son olarak Sağlık Bakanlığı’nın personel ilanı Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Kamuda işçi statüsünde çalışacak vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihlerini araştırıyor.

2022 Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

2022 Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Konuya ilişkin ayrıntılara göre; alımlarda Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) punaı aranmayacak. Sınava girmeyen vatandaşların da katılım gösterebileceği kura çekimi ile Sağlık Bakanlığı'nda istihdam edilmek üzere temizlik hizmetleri, güvenlik ve koruma hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri ile diğer hizmetler için işçi alınacak.

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı için henüz başvuru alınmaya başlanmadı.

Başvuru sürecinin Mart ayında başlayacağı öngörülüyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın