Görüş Bildir
Haberler
Safemoon, Kishu Inu ve HUH Token Liderliğindeki The Reign of Reflection Tokenları Nedir?

Safemoon, Kishu Inu ve HUH Token Liderliğindeki The Reign of Reflection Tokenları Nedir?

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Geçtiğimiz haftalarda Kim Kardashian EthereumMax'i teşvik ettiği için dava edildiğine dair haberler, kripto piyasalarında bomba etkisi yarattı. Bu haberlerden birçok kripto para birimi etkilenirken yatırımcılar da piyasaların hızlı manipüle edildiği gerçeğini bir kez daha hatırladı. Kripto yatırımlarının popülaritesinin artmasıyla birlikte dolandırıcılar için de daha büyük fırsatlar ortaya çıkıyor. Aynı şekilde, bu tür skandallar, yatırımcıların yeni projelere karşı temkinli davranmasına, gerçek altcoinlerin itibarının zedelenmesine neden oluyor.

Altcoin rekabeti kızıştıkça, pasif gelir elde etmek için yeni ve geliştirilmiş fırsatlar sunma konusunda daha fazla baskı var. Sonuç olarak, hem pasif gelir için bir araç hem de potansiyel yatırımcılara ekstra güvenlik sağlamak için yansıma jetonları tasarlandı. Her şeyden önce – yansıma belirteçleri nedir? Hükümetler arası blok zinciri uzmanı Andy Lian'a göre, yansıma jetonlarıyla yapılan her işlem vergilendiriliyor. Böylece, her işlem için bir likidite havuzuna bir yüzde eklenirken, token sahipleri arasında yeniden dağıtım için başka bir miktar ayrılır. Sonuç olarak, token değerini 'kendi kendine üretir' ve satış baskısını azaltan bir 'tut ve kazan' kültürünü teşvik eder.

Yansıma belirteçleri, erken yatırımcıları ilk fiyat keşif aşamasında belirteci boşaltmaktan caydırarak daha pasif gelir elde etmeye çalışır. Bunlara en yaygın olarak, değerini manipüle etmek için yeterince jeton satın alan 'balinalar' neden olur. Süreç akıllı sözleşmelerle otomatikleştirildiğinden, yatırımcıların çok az işlem yapması gerekiyor ve paralarının güvende olduğundan emin olabilirler. Bununla birlikte, yansıma belirteçleri, yeni ve test edilmemiş olduklarından dolayı biraz tereddüt yaşadılar. Ek olarak, meme paraları en çok yansımayı kullanır ve sağlam iş modellerinden yoksun olma eğilimindedir. Son olarak, yüksek işlem ücretlerinin caydırıcı bir etkisi olabilir.

Yansıma sistemine sahip altcoinler hakkında en çok konuşulan üç tanesi; Safemoon, Kishu Inu ve HUH Token

İçeriğin Devamı Aşağıda

Safemoon

Safemoon

Safemoon, yansımayı kullanan ilk kriptolardan biridir. 2021'in başlarından itibaren Safemoon'un neredeyse 3 milyon sahibi, dolaşımda 585 trilyon jetonu ve 2 milyar dolarlık etkileyici bir piyasa değeri var. Safemoon'daki yansıma mekanizması, yatırımcıları jetonlarını tutmaya teşvik ederek oynaklığı azaltmak için tasarlanmıştır. Her işlem için %10 ücret alan akıllı bir sözleşmeye dayalı olarak, ücret, token bakiyelerine göre sahipleri arasında paylaşılır, diğer yarısı alıcıların ve satıcıların likiditeye sahip olmasını sağlamak için Safemoon'un likidite havuzuna gider.

Kishu Inu

Kishu Inu

Köpek meme kriptolarının uzun listesine ek olarak, Kishu Inu geçen yıl Nisan ayında oluşturuldu ve hedefini “gerçek amaçlı merkezi olmayan bir meme projesi” olarak tanımlıyor. Kishu Inu, 100 katrilyonluk bir arza ve neredeyse 7 milyon dolarlık bir ticaret sınırına sahiptir. Sağlıklı bir dağıtılmış ağ ve topluluk kullanımını desteklemek için her aktif kullanıcı işlemi için sahiplerin (yalnızca merkezi olmayan) cüzdanlarına %2 $KISHU ödülü verilir. Daha fazla para birimi kullanılırsa daha fazla ödül verilir. Likidite havuzu jetonları zaten yakıldı.

HUH Token

HUH Token

HUH Token, PancakeSwap'ta yalnızca 6 Aralık'ta piyasaya sürüldü, ancak ilk ayındaki %6000 fiyat artışından bu yana HUH, UniSwap, SushiSwap ve BitForex'e hızla eklendi. HUH, kendisini ilk 'uti-meme' (hem mem jetonlarının hem de yardımcı program jetonlarının en iyi özelliklerini alarak) oluşturur ve verilerin para birimi olarak işlev gördüğü MetHUH adlı 'merkezi olmayan bir meta veri deposu' oluşturmayı amaçlar. Böylece herkes ürettiği veriden kazanç sağlıyor. Yüzlerce sosyal medya fenomeninin 19 Ocak'ta HUH'yi tanıtmaya başlayacağı söylendiği için bu yakında başlayacak.

HUH Token'ın yansıması, HUH sahiplerinin sahip oldukları yüzdeye göre benzersiz bir şekilde ödüllendirildiği bir ödül sistemini içerir. Örneğin, A kullanıcısı arzın yüzde 0,5'ine sahipse, HUH ödüllerinin yüzde 0,5'i onlara dağıtılacaktır. Sonuç olarak, tüm HUH sahipleri MetHUH'a inandıkları için adil bir şekilde ödüllendirilecektir. Yansıtılan HUH jetonlarının toplam sayısı, HUH ağındaki tüm alış ve satış işlemlerinin eklenmesiyle hesaplanır.

Deneysel yansıma belirteci başarılı olacak mı? Etkileyici geçmişe sahip, risk almaya istekli çok güçlü rakiplerimiz var. Bu kriptoların endüstriyi değiştirip dönüştürmediğini yalnızca zaman gösterecek.

Web sitesi: https://huh.social

HUH Resmi Takas- https://swap.huh.social/

Telgraf: https://t.me/HUHTOKEN

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın