Görüş Bildir
Haberler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katilinin İlk İfadesi Ortaya Çıktı!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katilinin İlk İfadesi Ortaya Çıktı!

Batuhan
07.02.2022 - 14:42

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Yeşilköy'de sahibi olduğu balıkçıda öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarından Seccad Yeşil hala yakalanamadı. Ali Yasak ve Kadir Yasak kardeşlerin ifadeleri de ortaya çıktı. Türkiye'yi sarsan cinayette 'beş dakika' detayı dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili gözaltılar devam ediyor. Katillerin cinayet silahını Yeşilköy sahildeki kayalıklara attığı belirlendi. Katil zanlılarından Kadir Yasak'ın ifadesi ortaya çıktı.

5 dakika detayı

5 dakika detayı

Kadir Yasak, ifadesinde o restorana Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürmek için gitmediğini içeriye girdikten sonra konuşmak istediğini fakat 'beş dakika' bekleyin dedikten sonra öfkelendiklerini dile getirdi.

Kadir Yasak itirafı sırasında adeta kendini aklamaya çalıştı. Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na yedi el ateş açan Kadir Yasak 'Bacaklarına ateş ettim, öldürme kastım yoktu' dedi.

Ece Erken katilleri yakalayın demişti

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili sosyal medyadan yardım istemişti. 'Seccad Yeşil hala dışarıda lütfen artık bu katili yakalayın' diye paylaşım yapan Ece Erken, eşini kaybettikten sonra verdiği röportajda konuşmakta güçlük çekmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
23
19
13
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslaytoran

Bu konuya gülebilen gerizekalilar, tükenmediniz, resmen mantar gibi kontrolsüz bir şekilde çogaliyorsunuz, salak insanlar!

emre

bu gülüşmeler neden onu tam anlayamadım

Banu Turan

çokmu komik acaba