Görüş Bildir
Haberler
Sadece Sanatlarıyla Değil Tarzlarıyla da Konuşulan 13 Stil Sahibi Ünlü Erkek

Sadece Sanatlarıyla Değil Tarzlarıyla da Konuşulan 13 Stil Sahibi Ünlü Erkek

Erkeklerin giyimine bir hayli özen göstermeye başladığı şu günlerde ilham olması için stil sahibi ünlü erkekler içeriğimizde.👇

“Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kıvanç Tatlıtuğ

1. Kıvanç Tatlıtuğ

Stil denilince hemen kafamızda Kıvanç Tatlıtuğ canlanıyor. Eşi Başak Dizer'in de eli olduğunu bildiğimiz Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını çok beğeniyoruz. Ne giyse yakışan ve konuşulan ünlü yeşil tonlarındaki gömleği ile verdiği pozu da çok beğendik. Jean ile deri ceketi ve kahve tonlarındaki ayakkabısı ile de oldukça günlük hayatta karşılaşabileceğimiz bir görünümü var. Yine deri ceketi, kapüşonlu hırkaları ve güneş gözlüğünü tercih ettiği bir pozunu da sevenleri ile paylaşmış. Giydiği her şeyi kendine yakıştıran Kıvanç Tatlıtuğ giyim konusunda en başarılı isimlerden biri.

2. Aras Bulut İynemli

2. Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli'nin ise ilk fotoğrafında, turuncu beresi ve yeşil ince parkasının içine giydiği, gri gömleği ile bir bütünlük yakalamış. İkinci fotoğrafında kahve tonlarının hakim olduğu görüntüsünü, taktığı şapkası ile daha sporlaştırmış. Son olarak koyu yeşil gömleğinin içine giydiği, beyaz tişörtü ile poz veren İynemli, genel olarak rahat ve cool bir görüntü tercih ediyor.

3. Burak Özçivit

3. Burak Özçivit

Burak Özçivit'te giyimine özen gösteren isimlerden biri. Kahve tonlarındaki ceketi ve altına giydiği siyah pantolonu ile kolay ulaşılabilir parçaları tercih etmiş. İkinci fotoğrafta, mavi gömleği, beyaz jeani ve yine beyaz sneakerı ile gözümüze hoş gözüken bir tarz yakalamış.

4. Kerem Bürsin

4. Kerem Bürsin

Kerem Bürsin'in çok konuşulan bu pozunda ise tercih ettiği, kahve kabanı, deri eldiveni ve kareli atkısı ile bize eski zamanlardaki giyimi hatırlattı.

5. Uraz Kaygılaroğlu

5. Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu, hem enteresan giyimi hem de babalığı ile sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Açık renk jean ve altına kırmızı ayakkabıları ile görüntüsünün yanında yine kırmızı detaylı vintage ceketinin altına giydiği, siyah pantolon tercih eden ünlü isim farklı giyim tarzı ile kendine baktırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Barış Arduç

6. Barış Arduç

Ülkemizin yakışıklı oyuncularından Barış Arduç ise krem renklerindeki takım elbisesi ile boy göstermiş. Ne giyse yakışan Barış Arduç'a başka ne diyebiliriz ki?

7. Engin Akyürek

7. Engin Akyürek

Engin Akyürek'in sadece Arap hayranı yok. Biz Türklerde oldukça hayranız kendisine. Açık renklerdeki gömleği ve jean pantolonun altına giydiği mavi ayakkabıları ile oldukça genç görünüyor. Rahat ve günlük bu tarzı beğendik.

8. Anıl Altan

8. Anıl Altan

Instagram babası Anıl Altan'ı ailesiyle çok konuşuyoruz. Giyim tarzının da konuşulmayı hak ettiğini düşünüyorum. Gri eşofman altı, beyaz tişörtü ve gri kasketi ile farklı bir hava yakalayan Anıl Altan, en çok eşofman giymeyi tercih ediyor. Diğer fotoğrafta koyu gri eşofman tercih edip, krem renklerde baharlık ceketi ve turuncu beresi ile karşımızda.

9. Oğuzhan Koç

9. Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç da farklı giyime sahip olan, en azından zorlayan ünlülerden biri. Koyu yeşil pantolonunun üzerine giydiği krem rengi çiçek desenli gömleği ve beyaz sneakerı ile hoş bir görüntü yakalayabilmiş.

10. Serkay Tütüncü

10. Serkay Tütüncü

Son dönemlerin popüler ismi Serkay Tütüncü'nün de Instagram'ına bakınca farklı tarzı dikkatimizi çekti. Beyaz pantolonu ve tişörtünün üzerine giydiği gömlek tarzı ceketi ile görüyoruz. Diğer fotoğrafında ise yeşil oldukça bol pantolonu ve beyaz gömlek ceketi ile farklı bir tarz yakalamış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Deniz Can Aktaş

11. Deniz Can Aktaş

Deniz Can Aktaş da son dönemlerin popüler isimlerinden biri. Instagram'ındaki tarzı ile dikkatimizi çeken Deniz Can Aktaş, koyu jeani, şişme siyah montu ve ters taktığı şapkası ile pozunu vermiş. Diğer görüntüsünde yeşil-mavi tonlarındaki spor gömleği ile görüyoruz.

12. Edis

12. Edis

Farklı giyimin babalarından biri olan Edis'te sıra. Siyah bol jeani ve yeşil tonlarında bomber ceketi ile karşımıza çıkan Edis, diğer görüntüsünde ise yine siyah dar pantolonu ve neon yeşil tişörtü ve deri ceketi ile poz vermiş. Herkesin cesaret edemeyeceği neon giyime de elini atmış.

13. Burak Yörük

13. Burak Yörük

Burak Yörük hem televizyonda hem de Instagram'da tanınan isimlerden biri. Televizyonda Instagram'daki kadar başarılı olmasa da tarzı oldukça güzel. Golf oynamaya giderken tercih ettiği; kareli şortu, beyaz tişörtü ve sneakerları ile gördüğümüz Burak Yörük'ü bir başka fotoğrafında, koyu renk jean ve batik desenli hoodiesi ile spor bir görünüm tercih etmiş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
10
9
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sezgy

Onlar ünlü diye koymadıysanız bende bir şey bilmiyorum

Sena Atabey

Aras Bulut hariç diğerleri tarzım değil