Görüş Bildir
Haberler
Sadece Motoru Bozanların Anlayabileceği 12 Şey

Sadece Motoru Bozanların Anlayabileceği 12 Şey

Oktay Volkan Alkaya
16.07.2014 - 13:01 Son Güncelleme: 17.07.2014 - 02:21

Motoru bozmak... İnsanoğlunun bir türlü kesin çözüm bulamadığı bir illet. Çıplak ayakla fayansa basmak, soğuk su içmek, bozuk yemek yemek... Say say bitmez sebepleri. Klimasıdır, havuzudur yaz aylarında tebelleş olduğumuz meretlerle de iyiden iyiye hırpalanan sindirim sistemlerimizin çektiğini bir biz biliriz bir de bizim gibiler... Sağlıklı günler dileklerimizle;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gelişmiş toto kasları hayat kurtarır

Motor nedir? Motor; mideden başlayıp, bağırsaklardan geçip neticemizde sonlanan bir organ kümesidir. Bu kümede meydana gelebilecek bir arızada sizi rezil olmaktan kurtaracak ilk şey kasılma hareketlerinde göstereceğiniz başarıdır. İyi kasılamayan vatandaşların kahverengi pantolon giymeleri tavsiye edilmektedir.

2. Motor bozukluğu yüzden okunabilir

Motorunuzun bozulduğunu yüzünüze bakan kişiler rahatlıkla anlayabilirler. Bu gibi durumlarda bir şey söylemeden WC'ye koşturabilirsiniz.

3. Motor her an her yerde bozulabilir

Motor bozukluğu genelde olmadık yerlerde patlak veren bir arızadır. Bulunduğunuz atmosferin yaşadığınız rahatsızlıkla bağı yoktur.

4. Motor bozukluğu anlatılmaz yaşanır

Motorunuz bozulduğunda size genelde 'Nasıl hissediyorsun' gibi manasız bir soru sorulur. Bu soruya cevap vermek için uğraşmayın anlatamazsınız.

5. Motor bozulursa muhabbetin içine eder

Giyinir kuşanır özene bezene ortamlara girersiniz, ama ne olur? Motor birden 'Benden bu kadar abey...' diyiverir. Sonra kıvran dur, eve nasıl döneceğinin hesaplarını yap kolaysa.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Motor ani hareketlere karşı hassastır

Efendim motoru bozulanlar bilir, o mide bir kere guruldamaya başladı mı her işi desturla yapmak gerekir, en ufak bir ani harekette arzular şelale olabilir.

7. Motor engel sınır tanımaz

O motor bir bozulmaya görsün... Can havliyle kendinizi tuvalete attınız diyelim, baktınız WC müsait değil. O dakikadan sonra Mamak merkez kafasına göre herkes... Motoru bozulan umduğu yere değil bulduğu yere bırakır.

8. Motor adamın ayağını yerden keser

Yani sonuç olarak yaşanan olay bir nevi bünyenin içini dışına dökmesi aslında. Hafifler insan, uçacakmış gibi olur ayakları yerden kesilir çılgın aşıklar gibi...

9. Motor suda çözülen bir element gibidir

Nasıl ki suda doğum bünye için daha sağlıklıysa yapılan araştırmalara göre bozulan motorun suda kendini koyvermesi de daha rahatlatıcı bir etki yaratır. Ancak bunu denemenizi tavsiye etmiyoruz. Kız Halime dur ne yaptın!

10. Motoru bozuk adama ilişilmez

Baktınız bir vatandaş 'Oy anam karnım' diye yığılmış bir köşeye, ilişmeyin elleşmeyin kardeşim. Uzak durun, bırakın vatandaş kendi pisliğiyle imtihan olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Motorun bir geri tepme mesafesi vardır

Efendim atalarımız neden Ala Turka tuvalet kullanırlarmış düşündünüz mü hiç? Hayır çömelme meraklısı değildi kendileri, sadece suda taş sektirmeyi sevmiyorlardı.

12. Motorun tedavisi Tıp'tan beklenmez

Başın ağrır, hastaneye gidersin. Elin ağrır hastaneye gidersin. Dişin ağrır dişçiye gidersin. Ama motor bozuldu mu gideceğin tek yer WC'dir arkadaş. Doktorlara hela muamelesi yapmaya gerek yok.

13. Bonus: Motor bozulursa tedavisinin bilinen tek ilacı vardır

Patates ye kardeşim. Motor bozulursa haşla iki patates ye otur kenara bekle. 

Herkese geçmişler olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
14
5
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?