Görüş Bildir
Haberler
Sadece Kendileri Değil Kokuları da Ünlü! Kendi Parfümünü Yaratarak Marka Değerini Artıran Ünlüler

etiket Sadece Kendileri Değil Kokuları da Ünlü! Kendi Parfümünü Yaratarak Marka Değerini Artıran Ünlüler

Hugolina
01.08.2018 - 09:42

Ünlüler artık sadece star olmakla kalmayıp bir de markalaşma yolunda hızla ilerliyorlar. Listede kimler yok ki; Riri'den Celine Dion'a, Shakira'dan Antonio Banderas'a... Bonus yine sürprizli. :)

1. Rihanna: Reb'l Fleur

1. Rihanna: Reb'l Fleur

Rihanna büyük annesinin eskiden kendisine asi çiçek olarak çağırdığını ve parfümünün adını bu yüzden Reb'l Fleur koyduğunu söylüyor. Güzel şarkıcının bunun haricinde Rebelle ve Nude isminde parfümleri de bulunmakta.

2. Beyonce: Heat Rush

2. Beyonce: Heat Rush

Beyonce parfümünü şöyle tanımlıyor: Feminen, seksi, taze ve güzel...

3. Katy Perry: Purr

3. Katy Perry: Purr

Genç şarkıcının kedi kadın kostümüyle tanıttığı parfüm, Perry'nin ilk parfümü. Parfümün şişesi de parlak taşlarla süslü bir kedi şeklinde.

4. Eva Longoria: Eva by Eva Longoria

4. Eva Longoria: Eva by Eva Longoria

Eva Longoria'nın çıkışını Twitter'dan duyurduğu parfümü menekşe, yasemin ve kehribar kokularından oluşan seksi bir parfüm.

5. Paris Hilton: Tease

5. Paris Hilton: Tease

Hilton Otelleri'nin genç varisi Paris Hilton, daha önce birçok kez parfüm çıkardı. Son parfümü Tease ise fuji elması, nektar, beyaz şeftalinin ve beyaz çiçeklerle karışımından oluşuyor.

6. Kim Kardashian: Body

6. Kim Kardashian: Body

Kim Kardashian'ın kendine özel bir parfümü olmasa şaşardık zaten. :) Sansasyon yaratan şişesi ile epey konuşulmuştu son parfümü.  Kim'in aynı zamanda True Reflection, Glam ve Pure Honey isimli 3 adet parfümü daha mevcut.

7. Lady Gaga: The Fame

7. Lady Gaga: The Fame

Lady Gaga parfümünü tanıtırken herkesi hafiften bir şoka uğratmıştı: “The Fame, pahalı bir fahişe gibi kokmanızı sağlayacak. Prestijli ve erotizmin doruklarında bir imaja sahip olacaksınız. Parfümümün içerisinde sperm ve kan var. Sperm seksten sonra hissettiğiniz mutluluğu yakalamanızı sağlayacak. Kan ise benim kanımdan alınmış bir numuneden çoğaltıldı yani benden bir parçayı teninizde taşıyabileceksiniz.”

8. Reese Witherspoon: Expressions

8. Reese Witherspoon: Expressions

Expressions, kadifemsi çiçeklerin kum taşı ile romantik buluşması. Sempatik oyuncunun yine kendi markası olan diğer parfümünün adı ise In Bloom...

9. Jennifer Lopez: Love and Glamour

9. Jennifer Lopez: Love and Glamour

J-Lo'nun parfümü tropikal kokular taşıyor. İtalyan mandalinası, sandal ağacı, nilüfer gibi aromalar taşıyor.

10. Halle Berry: Reveal

10. Halle Berry: Reveal

Reveal'in hafif ve taze bir kokusu var. Şeftali ve taze meyve aromaları ile fresh bir kimliğe bürünen parfüm, oldukça gizemli ve seksi bir kokuya sahip.

11. Fergie: Outspoken

11. Fergie: Outspoken

Fergie'nin ilk parfümü Outspoken. İlk parfüm çok beğenilmiş olacak ki şimdi de aynı parfümün Outspoken Party isimli başka bir versiyonunu çıkarttı.

12. Jennifer Aniston: Jennifer Aniston

12. Jennifer Aniston: Jennifer Aniston

Jennifer Aniston da kendi kokusunu kendi yaratan ünlülerden. Sempatik oyuncu, parfümünün Güney California kokuları taşıdığını söylüyor.

13. Khloe Kardashian & Lamar Odom: Unbreakable

13. Khloe Kardashian & Lamar Odom: Unbreakable

Bir zamanların ünlü çifti hem kadınların hem de erkeklerin kullanabileceği unisex bir parfüm çıkarmışlardı. Şimdi ayrıldılar ama kokuları baki kaldı...

14. Kate Walsh: Boyfriend

14. Kate Walsh: Boyfriend

Walsh'ın parfümü vanilya, kehribar ve çiçeksi notalar ağırlıklı...

15. Jessica Simpson: Fancy Nights

15. Jessica Simpson: Fancy Nights

Yoğun paçuli, vanilya ve beyaz çikolata rayihasında bir parfüm. Kalıcılığının ve silajının da oldukça tatmin edici olduğu söyleniyor.

16. Sarah Jessica Parker: Sjp Nyc

16. Sarah Jessica Parker: Sjp Nyc

Sarah Jessica Parker'ın parfümü, ünlü yıldızın bu kadar ünlenmesine sebep olan Sex and the City dizisinden esinlenmiş. Parfüm vanilya notaları, çilek aroması ve gardenia kokuları ile enerjik bir hava yayıyor.

17. David Beckham: Intimately

17. David Beckham: Intimately

2008 yılında 2 tane FIFI ödülü almış Intimately... Bergamot, greyfurt ve kakule karakterli, olgun bir açılış yapıyor. Orta notalarda ise ortaya menekşe çıkıyor. Bu kısım menekşe ağırlıklı ve parfüme ana karakterini veriyor. Parfümün en iyi kısmı da burası. Alt notalarında ise amber ve sandal ağacıyla son buluyor.

18. Christina Aguilera: By Night

18. Christina Aguilera: By Night

Christina Aguilera'nın da By Night ve  Christina Aguilera Royal Desire adında 2 adet parfümü var. Royal Desire günlük hafif bir koku, By Night ise biraz daha ağır geceye özel...

19. Celine Dion: Pure Brillance

19. Celine Dion: Pure Brillance

Notaları armut, yeşil elma, frezya, hanımeli, müge içeren bu tatlı koku; şık, feminen, enerjik ve şehvetli kadınların kokusudur. Diğer parfümleri ise; Signature, Chic ve Sensational.

20. Elizabeth Taylor: Violet Eyes

20. Elizabeth Taylor: Violet Eyes

Menekşe gözleriyle ünlü Elizabeth Taylor'ın parfümü de menekşe gözler adını taşıyor. Parfüm meyve, çiçek ve odunsu kokular içeriyor.

21. Kate Moss: Lilabelle

21. Kate Moss: Lilabelle

Kate Moss'un kokusu; çiçeksi, musk ve odunsu kokuların karışımından oluşuyor. Hem kadınsı hem cüretkar, hem de tutkulu bir koku. Kokunun yapımında kullanılan belli başlı esanslar ise leylak, yasemin, frezya, sandal ağacı gibi sıkça tercih edilen kokular yer alıyor.

22. Britney Spears: Radiance

22. Britney Spears: Radiance

Ünlü star 2004 yılında çıkarttığı ilk parfümü olan Britney Spears Curious bayan parfümü ile en çok satan parfümler listesine ilk sıradan girdi. Britney Spears, 2013 yılına kadar çıkardığı Fantasy, Curious in Control, Midnight Fantasy, Believe, Curious Heart, Hidden Fantasy, Circus Fantasy, Radiance ve Cosmic Radiance parfümleri ile de 1 milyar şişeden fazla satışa imza attı.

23. Daisy Fuentes: Mysterio

23. Daisy Fuentes: Mysterio

Daisy Fuentes de parfüm konusunda iddialı isimlerden. Mysterio'nun yanı sıra Dianoche, Dianoche Passion, Dianoche Ocean isimli bir serisi var.

24. Antonio Banderas: The Golden Secret

24. Antonio Banderas: The Golden Secret

Banderas ilk parfümünü 1997 senesinde Diavolo ismiyle piyasaya sürdü. Antonio Banderas gibi ikonik bir sıfata sahip oluşu, parfümün satış rekorları kırmasını sağlamıştı. Elde ettiği bu başarıdan sonra, erkek parfümleri serisine devam eden oyuncu, ardı ardına koleksiyonuna kadın parfümlerini de ekledi. Koleksiyonunda 20’den fazla koku bulunuyor.

25. Justin Bieber: Someday

25. Justin Bieber: Someday

Justin Bieber Someday: Justin Bieber’ın tüm gelirini bir vakıf yararına bağışladığı bu parfüm oldukça beğenildi ve kısa zamanda popülerlik kazandı. Eğlenceli, oyunbaz ve flörtöz bu koku armut, böğürtlen, yasemin, vanilya ve misk içeriyor.

Bir diğer parfümü de;

Justin Bieber’s Girlfriend: İsminden dolayı özellikle Justin Bieber hayranı genç kızlar arasında kısa zamanda popüler olmuş bir koku. Ancak bu özelliğinin yanında parfüm ustalıklı bir şekilde yaratılmış ve isminden bağımsız bir şekilde de beğeniyi hak ediyor. Turunçgil, vanilya ve misk içeriyor.

26. Selena Gomez: Selena Gomez

26. Selena Gomez: Selena Gomez

Justin Bieber parfümünü çıkarır da Selena Gomez durur mu?

Parfüm ilk çıktığı zaman Selena şöyle anlatmış: “Beni yansıtan bir parfüm yarattık. Kokusunu oluştururken Justin’den ve hayranlarımdan da fikir aldım. Justin frambuaza bayılır. Vanilya, frambuaz ve frezya çiçeğinin kokularını harmanladık. Ortaya benim gibi hem eğlenceli hem de seksi bir parfüm çıktı.”

Tabii o zaman sevgililerdi!

27. Kylie Minogue: Darling

27. Kylie Minogue: Darling

Üst notalarda tutku meyvesi, frezya ve lice; orta notalarda zambak ve boronia ile temel notalarda sandal ağacı, kehribar ve vanilyadan oluşmaktadır.

28. Shakira: S

28. Shakira: S

'Bu kokuyla arasında bir bağ kuran kadınlar bağımsız ve güçlüdür. Ama aynı zamanda aşık olabilen ve kim olduğunu bilen kişilerdir.' diyor Shakira parfümü hakkında.

BONUS: Eda Taşpınar

BONUS: Eda Taşpınar

Gördüğünüz gibi listedeki tek Türk Eda Taşpınar. Onun da parfümü yok ama vücut spreyi var. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
20
8
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İpek Özcan

İçeriği parfüm markasi olmayan ünlüler diye hazirlasaydiniz bu kadar zahmete gerek yoktu

LittleBabyGirl

NEDEN ARİANA GRANDE NİN "SWEET LİKE CANDY" PARFÜMÜ YOK!?

Selda Güleç

Bu listeye koyulanları boşvesene Ariana'nın parfümü çıktığı yılda en çok satanlar arasına girdi

Belinay Karakaya

Avril Lavigne'in de 3 parfümü var ama yazılmamış :///