Görüş Bildir
Haberler
Saçlarının Protez Olduğunu Öğrendikten Sonra "Haydaa!" Diyeceğiniz Ünlülerin Eski ve Yeni Halleri

Saçlarının Protez Olduğunu Öğrendikten Sonra "Haydaa!" Diyeceğiniz Ünlülerin Eski ve Yeni Halleri

Arzu Semender
21.11.2019 - 15:12 Son Güncelleme: 21.11.2019 - 15:29

Bir saç insanı bu kadar mı değiştirir be kardeşim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlülerin dedikodusunu yapmadan önce size biraz saç protezinin aşamalarından bahsedelim. Öncelikle seyrek olan bölge bir güzel tıraşlanıyor. Tıraşlanan bölgeye de özel bir yapıştırıcı sürülüyor. Tutkal gibi ama değil gibi...

Daha sonra saç olmayan bölgeye göre ölçülendirilmiş ve buna göre üretilmiş, gerçek insan saçından protez yerleştiriliyor. Burada simetri çok önemli işte. İşinin ehli olmayan birisi yaparsa bir dram yaşanabilir.

Sonra yapıştırılmış saç bir güzel yıkanıyor diğer saçlarla birlikte...

Artık kafada bir bütün halini almış protez saç, kuaför tarafından bir güzel şekillendiriliyor. Protez saçlar bu yüzden uzundur zaten; kişinin tercihine göre boyu kısaltılır.

Son rötuşlar bir güzel yapılıyor. Bundan sonrası artık şekil şukul oluyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ve karşınızda yeni saçlar, yeni başlar... Peki bizde bu uygulamayı yaptıran ünlüler kim? Buyurun sohbete...

1. Mustafa Ceceli

1. Mustafa Ceceli

Protez saçların efendisi olarak tanımlayabileceğimiz Ceceli çok uzun yıllardır bu tekniği kullanıyor. Sonradan saç ektirdi mi bilemiyoruz ama ektirmemiş gibi.

2. Enis Arıkan

2. Enis Arıkan

Bir taneciğimiz Enis aslında saç ektirmiş ama kafasında iğne izleri olduğu dönem Gülse Birsel'le dizi çalışmalarına başlamış. Çözüm olarak da protez saçı denemiş ve bayılmış.

3. Bülent Serttaş

3. Bülent Serttaş

Bülent Abimiz saç protezi kullandığını saklamayanlardan. Hatta protez yaptırdığı merkezin reklamını bile yapmış, o derece mutlu.

4. Yusuf Demirkol (Zakkum)

4. Yusuf Demirkol (Zakkum)

Zakkum'un solisti Yusuf, komple değişime inanıp önce burun estetiği sonra da protez saç uygulamasını yaptırmış. Biraz Armağan Çağlayan havası almadık değil yalnız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Fatih Ürek

5. Fatih Ürek

Fatih Ürek'i orijinal haliyle görmek pek nasip olmadı Belki Bodrum'da denize girerken bandanalı görmüş olabiliriz. Bir de oynadığı filme kendi haliyle görmüştük ama o protezi asla çıkarmıyor biliyorsunuz.

6. Erol Evgin

6. Erol Evgin

Türkiye'nin beyefendi sanatçısı da uzun süredir protez saç kullananlardan. Hatta bir keresinde ters rüzgarın ve sabitlenmeyen peruğun kurbanı olmuştu böyle işte.

7. Nuri Alço

7. Nuri Alço

Yılların kötü adamı herhalde saçsız dolaşacak değildi! Nuri Alço da protez kullandığını saklamayıp uygulamayı yapan merkezin reklamına katkı sağlayanlardan.

8. Kemal Doğulu

8. Kemal Doğulu

Kemal Doğulu, zor günler yaşadıktan sonra saçlarında seyrelme yaşayıp çözümü protezde bulanlardan. Yakışıyor ona bu hali ama...

9. Selami Şahin

9. Selami Şahin

Bilinen en eski protez saçlı ünlü diyebiliriz. Muhtemelen protez saç teknolojisinden önce peruk kullanıyordu kendisi ama artık bariz bir belirginlik var saçlarındaki takviyede.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Oğuzhan Koç

10. Oğuzhan Koç

Genç kızların mahsun sevgilisi Oğuzhan Koç önce saç ektirmiş ve o süreci protezle geçirmiş. Bizim aklımızda da böyle kaldı niyeyse...

11. Tolga Karel

11. Tolga Karel

Survivor Gazisi Tolga Karel, seyrelen saçlarını protezle kamufle edenlerden. O da uygulama merkezinin reklamına katkı yapanlardan.

12. Suat Kaya

12. Suat Kaya

Efsane futbolcu ve teknik adam Suat Kaya'nın yıllar önce yaptırdığı protez biraz farklıydı hatırlarsanız. Kendisi pek bu durumdan rahatsız olmadığı için sorun yoktu ama bir noktadan sonra o da saç ektirdi. Şimdi eskisi gibi kahküllü ve gür protez saçlı değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
564
186
87
55
35
34
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?