Görüş Bildir
Haberler
Saçlarını Doğal Bir Şekilde Boyatmak İsteyenler Buraya! Brushlight Nedir? Nasıl Yapılır?

etiket Saçlarını Doğal Bir Şekilde Boyatmak İsteyenler Buraya! Brushlight Nedir? Nasıl Yapılır?

Gökçenur Kemaloğlu
05.02.2023 - 11:25 Son Güncelleme: 03.04.2023 - 11:06

Saçlarına doğal bir ışıltı katmak isteyenlerin tercih edebileceği brushlight işlemi, son dönemde trendlerden düşmüyor. Brushlight beyaz kapatır mı? Brushlight ve ombrenin farkı ne? Gibi sorulara yanıt arıyorsanız bu içerik tam da size göre. Doğal ışıltı veren işlemin ombreden, sombreden ve babylight'tan farkını öğrenmek isterseniz içeriğimizin devamını okumayı unutmayın..

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.

Bu içerik 02.02.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Babylight ve brushlight nedir?

Babylight ve brushlight nedir?

Brushlight, saçlarını tamamen renklendirmek istemeyen, basit ama fark edilir bir işlem yaptırmak isteyenlerin mutlaka bilmesi gereken bir teknik. 

Saçların uçlarına ve aralarına doğal saç renginden birkaç ton açık bir boyanın sürülüp kısa süre bekletilmesi ile yapılıyor. Saçları doğal ve şık bir görünüme kavuşturmak için harika bir işlem olan brushlight, tüm yüz ifadesini değiştiriyor. Brushlight yaptırdığınızda, 'Sen saçına bir şey mi yaptırdın?' sorusuna sık sık maruz kalabilirsiniz.

Kahverengi ve kumral saçlarda sanki yazın deniz ve güneşten açılmış saç etkisi yaratan brushlight, doğru uygulandığında siyah saçlarda da mükemmel duruyor.

Brushlight ile ombrenin/sombrenin farkı nedir?

Brushlight ile ombrenin/sombrenin farkı nedir?

Ombre, saç diplerinden uçlarına doğru degrade şekilde açılması şeklinde oluyor. Brushlight ise saçların boylarına ve uçlarına uygulanan açıcı boya ile renk geçişi sağlanması demek. Brushlight, ombreden kat kat daha doğal görünüm sağlaması ile birçok kadının gözdesi olmuş. Ombre, sürekli dip boya gerektiren ve birkaç seans süren bir işlem, brushlight ise, tek seferde uygulanabiliyor, ayrıca dip boyası gerektirmiyor.

Brushlight güncel fiyatı nedir?

Brushlight güncel fiyatı nedir?

Uzman ellerde yapılan bir brushlight işlemi için 1000 TL civarında bir bütçe ayırmanız gerekiyor. Çoğu kuaförde brushlight işleminin fiyatı 750 - 1000 TL arasında.

Brushlight beyaz kapatır mı?

Brushlight beyaz kapatır mı?

Brushlight, saçların diplerine yapılmadığı için beyazları tam olarak kapatmıyor. Saçların boylarındaki beyazları kapatmada oldukça başarılı olan brushlight, dip boyası ile beraber uygulandığında beyazlar üzerinde üstün kapatma etkisine sahip.

Evde brushlight nasıl yapılır?

Evde brushlight nasıl yapılır?

Evde kendi saçını kendi yapanlara müjde, brushlight işlemini evde kendi kendinize de yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan şeyler doğal saç renginden birkaç ton açık açıcı özellikte saç boyası ve brushlight fırçası. Saçlarınızdan tutamlar alıp, doğal saç renginizden birkaç ton açık boyayı brushlight fırçası yardımı ile saçlarınıza sürerek harika saçlara sahip olabilirsiniz.

İşi kuaföre bırakmayı istemeyen okuyucularımızın ihtiyaç duyabileceği ürünler de burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın