Görüş Bildir
Haberler
Rüyalar Gerçek Olsa: Yeni Yılı Times Meydanı'nın En Güzel Manzarasına Karşı Kutlamak

Rüyalar Gerçek Olsa: Yeni Yılı Times Meydanı'nın En Güzel Manzarasına Karşı Kutlamak

müstesna
02.01.2016 - 00:34

Normalde 30 $'a mal olan bir akşam yemeğine yılbaşı gecesinde 200 $ ödeyenler şanslı sayılabilir. Çünkü Times Meydanı'ndaki restoranlardan biri olan Olive Garden'da yılbaşı programı kişi başı 400 $! 

Restoran müdürü Michael Garver meydandaki Times küresinin her yerden izlenemediğini de söylüyor. Fiyatlar ne olursa olsun Olive Garden yılbaşı menüsünde grissini vardı, bundan sonra da olacak gibi görünüyor.

Kaynak: http://mashable.com/2015/12/30/times-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer bir akşam için bu kadar ödemek fazla gelirse ki gelir, gelir di mi? Gelsin çünkü bizce. Muhtemelen fazla gelecektir. Times Meydanı'nda yılbaşı programları olan başka restoranlar da var. Fakat onlar da pek uygun sayılmaz.

Yılbaşı gecesinde yaklaşık 1 milyon kişinin hücum ettiği meydandaki çoğu restoranda fiyatlar da aynı oranda artıyor. Arz talep meselesi.

Yılbaşı programı içerikleri değişse de bölgedeki restoranlarda size özel bir masaya sahip olmak için ödemeniz gereken ücretler bu yıl aşağı yukarı şöyle idi:

Ruby Tuesday: 449$

The Counter: 799$

Dallas BBQ: 129$

Buca di Beppo: 359 $

Guy Fieri's American Kitchen & Bar: İki kişi 699$

Yılbaşı kutlamalarında Times Meydanı'ndaki meşhur küreyi izlemek için VIP bir yeriniz olması gerekiyor, VIP bir yer için ise elinizi cebinize atmanız şart. Öyle sıradan bir atış değil bu tabi; 2016'da hiç fatura ödemeyecekmiş gibi davranmanız gerekebilir. Buradan oraya gitmesi de var. Gidip de dönmemek var. Gelip de bulmamak var. Gelip de faturaları ödeyememek var. Var hep bunlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
3
2
2
1
0
0