Görüş Bildir
Haberler
Rusya, Polonya Sınırındaki Askeri Üssü Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Rusya, Polonya Sınırındaki Askeri Üssü Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı tırmanırken, Ukrayna'nın Polonya sınırındaki kenti Lviv pazar sabahına bomba ve patlama sesleriyle uyandı. Yapılan resmi açıklamada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu duyuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat’ta başlayan savaşta gözler Lviv’de… Ülkenin batısında Polonya sınırına yakın bir konumda olan Lviv’de sabah saatlerinde arka arkaya bomba ve patlama sesleri geldi… Şehrin eteklerinde yerel saatle 06.00 sularında patlama olduğu duyuldu.

Üç gündür siren sisleri duyuluyordu

Üç gündür siren sisleri duyuluyordu

İngiliz The Guardian muhabiri Lorenzo Tondo, şehirde yaşayanların üç gündür siren sesleriyle uyandığını açıklarken, “Fakat ilk kez siren seslerinden sonra patlama sesi duyuldu” açıklamasını yaptı.

Sosyal medyadan paylaşılan ve Lviv’de çekildiği öne sürülen fotoğraf ve videolarda da yıkıntı içindeki şehir görülüyor. Fotoğraflarda bazı bölgelerde dumanların yükseldiği de görülüyor.

"9 kişi öldü 57 kişi yaralandı"

"9 kişi öldü 57 kişi yaralandı"

Lviv Valisi Maksim Kozicki, Rus ordusu tarafından gerçekleşen füze saldırısında 9 kişinin öldüğünü, 57 kişinin yaralandığını söyledi.

Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov, yabancı eğitmenlerin çalıştığı uluslararası bir barış ve güvenlik merkezini hedef alan saldırıya tepki göstererek şunları kaydetti:

'Bu, AB-NATO sınırı yakınında barış ve güvenliğe yönelik yeni bir terör saldırısıdır. Bunu durdurmak için uygun önlemler alınmalıdır. (Ukrayna'nın) Gökyüzünü kapatın.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
14
10
8
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alpex

Ulan bir anlığına Rusya Polonya'yı vurdu sandım kalp krizi geçiriyordum

oğuz

Aynen ya 3. Dünya savaşına onedio sebep olacak

Berke Biber

Canlı blog a noldu neden durduu

Damra Beydoğan

Hazırlan Polonya :)))

HUA

Cok komik