Görüş Bildir
Haberler
Rusya'da Muhalif Lider Navalny Yoğun Bakımda: 'Bilinci Kapalı, Çayına Zehir Katılmış Olabilir'

Rusya'da Muhalif Lider Navalny Yoğun Bakımda: 'Bilinci Kapalı, Çayına Zehir Katılmış Olabilir'

Batuhan
20.08.2020 - 09:54

Rusya siyasetinde muhalif duruşuyla bilinen Alexei Navalny, zehirlendiği iddiasıyla hastaneye kaldırıldı. Bilinci kapalı olan muhalefet lideri sık sık miting ve yürüyüşlere katılarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i eleştiriyordu. Navalny'nin çay içtikten sonra fenalaştığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Navalny’nin sözcüsü Kira Yarmysh, 44 yaşındaki siyasi liderin fenalaşmasıyla birlikte uçağın Tomsk kentine acil iniş yaptığını açıkladı. Tomsk’ta bir hastaneye kaldırılan Navalny’nin bilincinin kapalı olduğu ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

"Çayına katılan bir zehir ile zehirlendiğini tahmin ediyoruz"

Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Yarmysh, “Alexei’nin çayına katılan bir zehir ile zehirlendiğini tahmin ediyoruz. Sabahtan beri içtiği tek şey bir bardak çaydı” ifadesini kullandı.

Geçen yıl da benzer bi olay yaşanmıştı

Geçen yıl da benzer bi olay yaşanmıştı

Yarmysh, geçen yıl da benzer bir olay yaşandığını ve Navalny’nin hastaneye kaldırıldığını hatırlatarak, “O zaman hastaneye gittiğinde doktoru vücudunun alerjik bir reaksiyon gösterdiğini söylemişti” dedi.

Bir avukat olan ve yolsuzluk karşıtı bir aktivist olarak Kremlin karşıtı çok sayıda gösteriyi organize eden Navalny, birçok kere gözaltına alınmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşanan bu olayla ilgili bir fikrin mi var? Gel ve dio'da tartış!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
32
11
7
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yavuz

Rusyada hep aynı hikaye bu yüzden hiç bir zaman bir abd olamıcaksınız işte şaibeli ölümlerin ülkesi sovyet ruhu üzerinde hala

Yusuf Ziya

Rusya Dünya'nın en büyük gerizekalılığıdır. Dünya'nın en büyük sınırlarına, en büyük yer altı kaynaklarına, iyi kötü yetişmiş iş gücüne, konum olarak soğuk o... Devamını Gör

daredevil.

Rusya güzellemesi yapan marksist, komünist solcular iyi okusun... Atatürk solcusu haricinde hiçbir solcu grupta sik kadar akıl yok

Pasif Kullanıcı

Belli ki Rusya Sovyetler döneminden kalan alışkanlıkları devam ettiriyor