Görüş Bildir
Haberler
RUNKARA Uluslararası Yarı Maratonu’nda Parkur Güncellendi!

RUNKARA Uluslararası Yarı Maratonu’nda Parkur Güncellendi!

Ankara’nın ilk uluslararası yarı maratonu olan “RUNKARA Uluslararası Yarı Maratonu”nda parkur güncellemesi oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılında Runkara Uluslararası Yarı Maratonu Anıtkabir’i de kapsayan bir rotada koşulacak. Avrupa'nın ilk spor ve teknoloji fuarı olan “RUNKARA EXPO Spor ve Teknoloji Fuarı” ise 6-8 Ekim tarihlerinde ATO Congresium'da gerçekleşecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4 binin üzerinde profesyonel ve amatör atletin katılımı beklenen Runkara, Yarı Maraton, Meydan Okuma Koşusu, Eğlence Koşusu, Aile Koşusu olarak yine dört farklı etaptan oluşacak. 8 Ekim’de koşulacak Runkara Uluslararası Yarı Maratonu Anıtkabir’de başlayacak ve ATO Congresium'da son bulacak. Meydan Okuma Koşusu ve Eğlence Koşusu Anıtkabir’de gerçekleşecek ve koşunun ardından servislerle ATO Congresium’a geçiş yapılacak.

7 Ekimde koşulacak Aile Koşusu ise Ankara’nın en ideal koşu parkurlarından birine sahip olan 30 Ağustos Zafer Parkı’nda gerçekleşecek. Koşu, eğlenceli aktivitelerle bir şölen havasında planlanıyor.

“Yeni Parkurumuzda Yarışa Hazırız”

“Yeni Parkurumuzda Yarışa Hazırız”

Ankara’da ilk defa düzenlenecek Runkara Uluslararası Yarı Maratonu’nda, yapılan koordinasyon toplantıları neticesinde parkur değişikliğine gidilmesi ile hem yarışçılar hem de seyirciler için daha etkileyici bir deneyim sunmayı hedeflediklerini söyleyen organizasyon kurucusu Victoria Blyth şu ifadeleri kullandı:

“Bu koşu Ankara’da bir ilk olacak ve uluslararası anlamda ses getirecek bir koşu. Cumhuriyetin ve Ankara’nın başkent oluşunun 100. Yılını yeni rotamızda sporseverlerle birlikte kutlayacağız. Şimdiden uluslararası ve Türk birçok profesyonel atlet koşumuza kayıt yaptırdı. Parkur değşikliğinin etkinliğin büyüklüğünü ve uluslararası katılımı daha da artıracağını umuyoruz.Rota değişikliğimizden sonra parkurumuz yeniden ölçüldü ve AIMS sertifikamızı bu parkur için de aldık. Yarışçıların güvenliği ve konforu için tüm düzenlemeler yapıldı. Yeni parkurumuzda yarışa hazırız. Önümüzdeki süreçte Ankara’ya değer katacak, tarihi, kültürü ve turizmi ile ön plana çıkaracak birçok koşu etkinliğine de imza atacağız.”

#işbirliği

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın