Görüş Bildir
Haberler
Ruj Önerileri: Sonbahar İçin İddialı Dudaklar

Ruj Önerileri: Sonbahar İçin İddialı Dudaklar

Makyaj.com
19.10.2015 - 10:22

Yazı çok seviyoruz ama sonbaharın o romantik havası da bir başka! Eğer sen de sonbaharı sevenlerdensen, yağmurluklarını ve botlarını çoktan hazırlamışsın demektir. Tabii ki sonbaharın renklerine özel makyaj tercihlerini de unutmamak lazım. Özellikle de ruj renklerini! Sonbaharda dudaklarına farklı bir dokunuş getirmek için zengin ve kalıcı renkler, hafif ışıltılı, canlı tonla ideal.Sana yardımcı olmak için, moda haftalarından ilham alarak, sonbahar sezonunun en trendy ruj renklerini belirledik. Bakalım en çok hangi rengi beğeneceksin?

Bordonun cazibesi

Koyu tonlar tabii ki sonbaharın vazgeçilmez renklerinden! Özellikle bu sene bordo tüm sezonlara hakim bir ruj rengi oldu. Eğer hafta sonu için planların varsa ya da gece davetlerine katılman gerekiyorsa küçük siyah bir elbise ve bordo rujun sana yeter!

Herkese yakışan kırmızı

Kırmızı rujun hemen hemen her ortama yakıştığını artık bilmeyen yok! Gündüz alışverişe giderken de, gece dışarı çıkarken de, yani kısacası her yerde kendine yakışan tondaki kırmızı rujunu kullanabilirsin. Ancak gündüz kullanırken, dudakların ön planda olduğu için, hafif bir ten ve doğal tonlarda göz makyajı, gece kullanırken de kedigözü eyelinerla kullanabilirsin. Bolca maskara uygulamayı da unutmamalısın!

Pembe dudaklar

Pembe ruj yazı çağrıştırsa da her kıyafet kombiniyle harika bir uyum yakaladığı için her mevsimde favorilerimiz arasında! Hafif bir makyaj yapmayı tercih ettiğinde, pembe ruj , pembe bir allık ve kirpiklerini vurgulayacak simsiyah bir maskarayla oldukça hoş bir görünüm oluşturabilirsin.

Kahverengi dudaklar

Sonbahara en yakışan renklerden olan rengi kahve ve tonlarıyla tam bir sonbahar kızı olabilirsin! Son dönemde çoğu ünlü yıldızın da tercihi olan kahverengi rujlar 90'lara damga vurmuştu ama bu sezon geri döndü! Hem maskülen hem de feminen bir hava yaratmak istiyorsan, kahve tonlarında rujlar ideal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
38
30
14
10
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın