Görüş Bildir
Haberler
Ruh Halini Anlatan Türkçe Rock Şarkı Hangisi?

etiket Ruh Halini Anlatan Türkçe Rock Şarkı Hangisi?

Yung Boş Ada
26.08.2020 - 17:00

Bakalım senin içinde bulunduğun ruh halini, geçirdiğin dönemi en iyi anlatan Türkçe rock şarkısı hangisiymiş? Belki bu şarkının sana anlatacakları vardır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Madem konumuz müzik, bu soru olmazsa olmaz! Şu türlerden hangisini diğerlerinden daha çok dinliyorsun?

4. Peki son zamanlarda şunlardan hangisi seni daha çok korkutuyor?

5. Peki bu korkuları hissettiğin anda genelde ne yapmayı tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir şeyler dinlemek demişken, en çok nerede müzik dinlemeyi seversin?

Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla şu aralarda içinde bulunduğun ruh halini en iyi anlatan şarkı kesinlikle Şebnem Ferah’ın eşsiz şarkısı Bu Aşk Fazla Sana! Neden mi? Çünkü sen etrafındaki insanlara karşı güvenini yitirmiş gibisin, eskisi gibi gelmiyor kimse sana. Sanki bir şeyler için sürekli sen çabalıyorsun, ama karşılığında hak ettiğin değeri alamıyormuşsun gibi. İşte bu zamanlarda ne diyoruz biliyor musun sevgili dostum, Bu Aşk Fazla Sana!

Teoman - Ne Ekmek Ne De Su

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla şu aralarda içinde bulunduğun ruh halini en iyi anlatan şarkı kesinlikle Teoman’ın eşsiz şarkısı Ne Ekmek Ne De Su! Neden mi? Çünkü sen artık yorulmuşsun. Pes etmişsin neredeyse. İstediğin bir şey var, hem de çok istediğin; ama onun için çalışmaktan çabalamaktan çok yorulmuşsun! Fakat yapma güzel dostumuz! Hedeflediğin şeyler için daima çalış, pes etme! Çünkü ne ekmek ne de su, hayallerimiz var elimizde bir tek!

maNga - Cevapsız Sorular

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla şu aralar içinde bulunduğun ruh halini en iyi anlatan şarkı maNga’nın muhteşem şarkısı Cevapsız Sorular! Neden mi? Çünkü son zamanlarda nedense yaşadığın olayları sen yaşamıyorsun da bunlar senin etrafında kendiliğinden yaşanıyor gibi hissediyorsun. Yani bir şeylerin kontrolünü kaybetmişsin ve ne olduğunu anlayamıyor, bütün bu yaşananlara bir açıklama getiremiyor gibisin. Kafan çok karışık yani sevgili dostumuz. Kafanda sürekli geceleri seni bekleyen, gündüzlerini zehir eden cevapsız sorular var!

Duman - Her Şeyi Yak

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla şu aralarda içinde bulunduğun ruh halini en iyi anlatan şarkı kesinlikle Duman’ın Her Şeyi Yak şarkısı! Neden mi? Çünkü artık ne istediğinin farkındasın ve onun için savaşmaya hazırsın! Uzun zamandır bu hayattan ne beklediğini, ne istediğini düşünüyordun ve artık bunun ne olduğunu biliyorsun! Yani hayattan beklediğini almak için bir kıvılcım yeter, sen hazırsın bak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
43
15
11
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
felsefibiloderler

Uzun zamandır bu hayattan ne beklediğini, ne istediğini düşünüyordun ve artık bunun ne olduğunu biliyorsun! Yani hayattan beklediğini almak için bir kıvılcım... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

Duman - Her Şeyi Yak. Keşke yakabilseydim..

Gizem Yenikler

Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla şu aralarda içinde bulunduğun ruh halini en iyi anlatan şarkı kesinlikle Şe... Devamını Gör