Görüş Bildir
Haberler
Robot Resmini Analiz Ediyoruz

etiket Robot Resmini Analiz Ediyoruz

diazepam
06.07.2015 - 16:42 Son Güncelleme: 11.07.2015 - 03:05

Gönül isterdi ki bu testin sonunda, size tıpatıp benzeyen bir robot resim çizebilelim, ancak birebir anlattığınız polis ressamı bile gerçek failin yakınından geçemezken, bizim burada sizin tipinizi çözmemiz olası değil. Fakat yine de tahmin edeceğiz elbette. 

Sizden test ile ilgili bir ricamız var, teknik sebeplerden ötürü kadın ve erkek yüz yapılarına ilişkin tüm görselleri koyamıyoruz. Onun için sorulara cevap verirken fotoğrafların cinsiyetini umursamayın. Şekle, büyüklüğe, yapıya, duruşa bakıp ona göre tercihinizi yapın. Neticede hayatın sırrını veriyoruz değil mi? Biraz özen lütfen.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce cinsiyetini öğrenelim.

1. Gözün aşağıdakilerden hangisine benziyor?

2. Burnuna en yakın burun hangisi?

3. Kaş yapın nasıldır desek?

4. Peki yüz şeklin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Kulakların neye benziyor?

6. Bize biraz dudaklarından bahsetsen?

7. Nerene bir dövme yakışır?

8. Benim vücudum...

9. Aşağıdakilerden hangisini "ideal" olarak tanımlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak vücudunda en beğenmediğin yer neresi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Uyumlu.

Uyumlu.

Seni tanımlayan kelime uyumlu, uyumlu bir yapıya sahipsin. İnatlaşmayı, gerilimi sevmiyor, daima uzlaşmadan yana oluyorsun. Bu noktada senin sıcakkanlı, sevimli ve güler yüzlü olduğunu söyleyebiliriz. Neşeli bir yapıya sahip olduğun için gülmek zaten senin alameti farikan. Rol yapmak, oynamak sana göre değil, kendini ne kadar zorlarsan zorla yüzünün aldığı şekilden kendini kolayca ele verirsin. Rahatına düşkün, uyuşuk bir yönün de var.

İdealist.

İdealist.

Seni tanımlayan kelime idealist, aklına koyduğunu gerçekleştirmek için varını yoğunu ortaya koyuyorsun. Ancak bu yapın zaman zaman senin son derece inatçı ve muhalif bir karakter çizmene sebep oluyor, vazgeçmekle ilgili ciddi sıkıntıların var. Haliyle bu özelliği seni tutkulu biri yapıyor, tutkularının esiri olduğun zamanlar da çok sık. Böyle anlarda aşırı, dikkat çeken ve etrafındakileri kırabilen tepkilerin olabiliyor. Her tür eleştiri sende karşılık buluyor, ama tanımadığın insanların seni eleştirmesine asla katlanamıyorsun. Yine de kendinle dalga geçmeyi bilmen iyi bir şey.

Hareketli.

Hareketli.

Seni tanımlayan kelime hareketli, sen mücadeleci, savaşçı birisin. Zorluklar karşısında asla pes edecek, vazgeçecek biri değilsin. Bu kararlı yapın sebebiyle doğru bildiğinden asla şaşmıyor, başkalarının ne dediğini umursamıyorsun. Düşündüklerini içinde tutmak, kendine saklamak gibi bir huyun yok, ama bu seni patavatsız biri yapmıyor çünkü insanlarla nasıl konuşacağını iyi bilen birisin.  Senin son derece ciddi bir görünüşün, bir o kadar da sabırlı bir yapın var. Eline aldığın işe odaklanmasını biliyor ve istediğin sonuca ulaşmakta sıkıntı yaşamıyorsun.

Gerçekçi.

Gerçekçi.

Seni tanımlayan kelime gerçekçi, sen son derece realist bir bakış açısına sahipsin. Aynı zamanda otoriter ve içinden geçeni söylemekte tereddüt etmeyen birisin. Bu sebeptendir ki dürüstlüğe çok önem veriyor, karşındaki kişinin de en az senin kadar dürüst olmasını bekliyorsun. Belki de hayatta seni en çok kıran, üzen bu beklentin oluyor.  Samimi birisin, sadelik senin yaşamında önemli bir yer tutuyor ve kendini beğendirmek için çaba göstermiyorsun. İnsanların seni olduğun gibi kabul etmesi için daima düşüncelerinin arkasında duruyor, asla olmadığın hallere girmiyorsun. Kendini motive etme konusunda da çok başarılısın.

Duygusal.

Duygusal.

Seni tanımlayan kelime duygusal, sen  yer yer abartılı tepkiler de vedrebilen, kararsız birisin.  Son derece geniş bir ilgi alanına sahipsin ve sosyal birisin. Çok kolay arkadaş edinmek, dostluklar kurmak, girdiğin ortama kısa sürede uyum sağlamak tam sana göre şeyler. Zeki ve araştırmacı ruha sahipsin, bilgiye karşı aşırı bir doyumsuzluğun var. Bir kötü özelliğin varsa çabuk sinirleniyor ve sinirlendiğinde kırıcı olabiliyorsun. Ancak gönül almasını da senin kadar iyi bilen yok. Fakat yine de rüzgar - dal ilişkisini hatırlayıp bu yönünü törpülemende fayda var.

Entelektüel.

Entelektüel.

Seni tanımlayan kelime entelektüel, seni yeni tanıyan birinin senin hakındaki ilk düşüncesi genelde 'soğuk biri' oluyor ancak seni tanıyanlar çok iyi biliyor ki duyarlı ve son derece dengeli birisin.  Kendini güvende hissetmek, her an tedbirli davranmak senin en büyük özelliğin. Bu yüzden kendine koruyucu duvarlar örüyorsun ki bu da seni ilk bakışta soğuk, duyarsız, hissiz biri gibi gösteriyor. Dış görünümüne önem veren, hayattan zevk almasını bilen, özgürlüğüne düşkün birisin. En güzel özelliğin ise çok yemene rağmen kilo almaman.

Paylaşımcı.

Paylaşımcı.

Seni tanımlayan kelime paylaşımcı, sen  çevresine karşı son derece yardımsever birisin. Kavrama yeteneğin son derece yüksek, bu sebeple hızlı düşünüp, hızlı karar alıyorsun. Duygularını yoğun yaşayan birisin, derin duygu ve düşüncelere sahipsin. Geri planda kalmayı asla sevmeyen, bulunduğu her ortamda öne çıkmayı başaran, bunun için de özel bir çaba sarf etmeyen, oldukça geniş bir sosyal çevreye sahip birisin. Dikkat çekici bir konuşman ve tepkilerin var, bunlar seni kalabalıkların içinde görünür kılıyor. Duygularını yoğun yaşadığını söylemiştik, bunları çoğunlukla ustalıkla dengeliyorsun, ama dengeleyemediğin durumlarda aşırıya kaçan, ölçüsüz tepkiler verebiliyorsun.

Çekingen.

Çekingen.

Seni tanımlayan kelime çekingen, aslında neşeli ve kibar birisin, ama çekingen ve içine kapanık olduğun zamanlar da bir hayli fazla. Bundan dolayıdır ki çevrenle kurduğun ilişkilere büyük önem veriyorsun. Arkadaşlık senin için çok nemli ve onlara gereken değeri veriyorsun. Alçakgönüllü, neşeli ve samimi yapından dolayı arkadaşların arasında aranılan birisin.  Asla gösterişçi biri değilsin, sadelik, yalınlık tam sana göre. Elde edemeyeceğin bir şeyin peşinden koşmak senin için boşa zaman harcamakla eşdeğer. Kırılgan bir yapıya sahipsin, küçük başarısızlıkları bile kendine dert etmen senin en kötü özelliğin.

Pratik.

Pratik.

Seni tanımlayan kelime pratik, karşılaştığın bir soruna çözüm üretme konusunda asla sıkıntı çekmiyorsun. Hareketli ve gerçekçi bir zekaya sahipsin, hayalperest değilsin. Yerinde ve doğru tespitlerinle meşhursun, duyguların derinliğinde kaybolmak asla sana göre değil. Sen her zaman mantığının onayladığı şekilde hareket etme taraftarısın.  Eli açık, paylaşımcı ve cömert bir yapın var. Hayatına yönelik hiçbir kısıtlamayı kabul etmiyorsun. Bu sebeptendir ki sen de asla baskıcı ve kıskanç biri değilsin. Ziyadesiyle anlayışlı, analiz ve gözlem yeteneği son derece iyi birisin.

Detaycı.

Detaycı.

Seni tanımlayan kelime detaycı, sen her şeyin net ve belirgin olmasını istiyorsun. Çalışmalarında son derece titizsin ve her detayı tekrar tekrar gözden geçiriyorsun. İnsanlara kolay güvenmeyen bir yapın var, onlara güvenebilmek için ortak paylaşımlarının fazla olması gerekli. Duygularına önem veren birisin, anlayışlı, dengeli olabilmen için duygularının tatmin edilmesi gerekiyor. Kendini bulduğun, rahat hissettiğin, tatmin olduğun durumlarda son derece geniş bir bakış açısı yakalayıp, hem özel hem de iş hayatında yeterince verimli biri olabiliyorsun.

Mantıklı.

Mantıklı.

Seni tanımlayan kelime mantıklı. Sen duygularını, tepkilerini, mimiklerini ustalıkla saklayıp mantığınla hareket etmeyi tercih ediyorsun. Sana göre duygusal olmak zayıf olmakla eşit. Bu yüzdendir ki her adımını gayet temkinli bir şekilde atıyorsun. Az ama öz konuşan birisin, laf kalabalığı, gevezelik, geyik sana göre şeyler değil. Bu yüzden bazen sıkıcı bile olabiliyorsun ama elden ne gelir, doğrularına, prensiplerine sıkı sıkıya bağlı birisin. Mütevazı bir yapın olduğu için azla yetinmeyi iyi biliyorsun. Sıkılgan bir duruş sergilemenden dolayıdır ki yeni girdiğin bir ortama kaynaşman bir hayli vakit alıyor ama bir kere girdin mi seni tutabilene aşk olsun.

Sakin.

Sakin.

Seni tanımlayan kelime sakin, sen her zaman serin duruşunu korumayı başaran birisin. İnsan ilişkileri senin için çok önemli, bu sebeple aşırıya kaçmasan da sevmek ve sevilmek için çaba gösteriyorsun. Senin kadar yaşama sevinciyle dolu insan az bulunur, bundan dolayı hayata sıkı sıkıya bağlı, hayattan keyif almasını bilen, gezmeye ve eğlenmeye düşkün birisin. Geçmişten ders çıkarma konusnda son derece başarılısın, bir kere yaptığın bir hatayı tekrar ettiğin görülmüş şey değil. Yapmacıklıktan uzak, doğal davranmayı seven bir yapın var. Hata yapsa bile, kısa sürede affedilecek kadar da sevilen ve çocuksu bulunan birisin.

Güçlü.

Güçlü.

Seni tanımlayan kelime güçlü, dışarıdan bakıldığında zayıf ve narin biri gibi görünebilirsin ancak ziyadesiyle güçlü birisin. Üstelik bu sadece fiziki anlamda bir güç değil, duygusal ve mental anlamda da güçlüsün. Duygularını saklama konusunda bir üstatsın. Çevrenle son derece sağlıklı ilişkiler kuruyor, güler yüzlü ve sıcakkanlı tavırlarınla kendini kolayca insanlara kabul ettiriyorsun. Sen eskilerin tabiriyle 'mahallenin abisisin'. Davranışlarında ölçülü, kibar ve narin olsan da bu senin ezilebileceğin anlam na gelmiyor zira senin üzerinde otorite kurmak bir hayli zor. Hayatına mutlaka sen yön vermelisin, başkalarının müdahalelerinden hiç hoşlanmıyorsun. Başkalarının kararlarıyla hareket etmek senin tarzın ve kabul edebileceğin bir şey değil.

Barışçıl.

Barışçıl.

Seni tanımlayan kelime barışçıl, sen iyi kalpli, yumuşak karakterli ve barışçıl birisin. Nefsine düşkün, konfor ve eğlenceyi seven birisin. Popüler olmak, sevilmek, tanınmak gibi tutkuların yok, sen hayatını olduğu gibi yaşamak isteyen birisin. Son derece kararlı ve gayretli bir şekilde amacına doğru ilerleyen, hedef odaklısın. Güçlü organizasyon yeteneğine sahipsin, bu yönünle her ne kadar istemesen de liderlik özellikleri barındırıyorsun. Kıskanç biri olduğunu söyleyebiliriz, ancak bu zaman zaman, koşullara bağlı olarak ortaya çıkan, karşındakini boğmayan bir kıskançlık.

Esprili.

Esprili.

Seni tanımlayan kelime esprili, sen entelektüel bir yapıya sahip, zeki birisin. Fotoğrafik hafızası ciddi şekilde güçlü, gözlem yeteneği olan birisin. Ancak eleştirilere kapalısın. Sen aykırı bir ruha sahipsin, öyle ki bu yönünle diğer insanların arasında hemen ayırt ediliyorsun. Ayrıntıcı ve analizci bir yapın var, soyuttan ziyade somutla ilgili birisin. Sen verdiğin sözü yerine getirme konusunda çok titizsin. Etrafında olan biten her şeyi dikkatle inceleyen ve ciddiye alan bir yapın var. Sen hayattaki problemlerin üstesinden gelmenin en iyi yolunun onlardan uzak olmak gerektiğine inanıyorsun.

Güvenilir.

Güvenilir.

Seni tanımlayan kelime güvenilir, oldukça güçlü, hayata karşı dirençli birisin. İnsanları çok sevmene karşın, kendinden başkasına güvenme konusunda ciddi sıkıntıları olan birisin. Tahammül edemediğin bir şey varsa o da adaletsizliktir, daima adaletsizliklere karşı ses çıkarılması gerektiğine inanıyorsun. Sezgilerin ve altıncı hissin kuvvetli. Elde edemeyeceğini bilsen bile mükemmelin peşinde koşmayı seviyorsun. Romantik ve duyarlı birisin, birinin sana ihtiyacı olduğunu hissetmek senin yelkenleri suya indirmen için yeterli. Netice itibariyle güvenilecek bir insansın.

Enerjik.

Enerjik.

Seni tanımlayan kelime enerjik, sen yerinde duramayan, durağan olmayı da sevmeyen, sürekli enerji dolu birisin. Gerçekleri görmede biraz zorlansan da doğru kararlar alma konusunda son derece başarılı birisin.  Bu kadar enerji dolu olmak seni biraz hayalperest yapıyor. Sen tutkulu birisin ve sağduyunun sesine sık sık kulak veriyorsun, insanları etkileme konusunda ise gayet başarılısın. Bağımsızlığına düşkün, baskılara ve zorlamalara hiç gelemeyen bir yapıya sahipsin. İçinizden bir türlü atamadığın enerjinle birlikte cesaretli birisin, gözünün korktuğu pek az şeyden bahsedebiliriz. Bunlardan biri belki aşk olabilir zira aşk hayatın son derece karışık ve değişken bir yapıya sahip.

Tutkulu.

Tutkulu.

Seni tanımlayan kelime tutkulu, sen son derece tutkulu ve ihtiraslı birisin. Bu hallerinle çevrene esrarengiz hava yayıp insanları kendine çekme konusunda gayet başarılısın. Bağımsızlığına olan aşırı düşkünlüğün senin yalnız olmanın en büyük sebeplerinden biri olabilir. Hatta bu yönün, düşündüklerini hayata geçirme konusunda başkalarına da ihtiyacın olduğu gerçeğini çoğu kez göz ardı etmene de sebep oluyor. Duygusal yönden seçici birisin. Sevdiğin insanları kırmak asla sana göre değil, bu sebeple her zaman ve her yerde hislerine hakim olmayı iyi biliyorsun. Sen özgür, dürüst, tutkulu ve vazgeçilmesi zor birisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3420
1887
839
499
406
378
373
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın