Görüş Bildir
Haberler
Rinoplasti Hakkında Merak Edilenler

Rinoplasti Hakkında Merak Edilenler

Melda Köksal
04.02.2014 - 17:09 Son Güncelleme: 04.02.2014 - 17:42

Burun Estetiği Hakkında Merak Edilenler

Güzellik, her zaman kadınların sorunlarının başında gelen bir kavramdır. Kadınlar özellikle yüz güzelliğini bozan kusurlarını kapatmak için çeşitli yöntemlere başvurmaktadır. Ara sıra saç rengini ya da modelini değiştirerek , ara sıra makyaj hilelerine başvurarak bu kusurları örten bayanlar, son çare olarak da estetik ameliyatlara yönelmeyi tercih etmektedirler.

Özellikle kadınların estetik ameliyatlarda en fazla tercih ettiği yer olarak burunlar öncelikli geliyor. İster burundan kaynaklı bir sorundan, isterse de estetik görüntüden dolayı kadınlar her şekilde burun ameliyatı için bıçak altına yatmayı kabul etmektedir. Kısacası burun yüz güzelliğinin vazgeçilmez bir öğesi olduğu gibi aynı zamanda insan sağlığı açısından da fazlasıyla önemli görevleri olan bir organdır.

Peki yüz güzelliğini ön plana çıkarmak isteyen kadınların, burun estetiği ile alakalı olarak öğrenmesi gereken bilgiler nelerdir? Burun estetiği tıp dilindeki ismi ile rinoplastinin amacı, yüzünüze en uygun burnu ortaya çıkarmaktır. Ameliyat olacak hastanın burun derisinin kalınlığı, kemik ve kıkırdak yapının özellikleri operasyonun sonucunu doğrudan etki eden...

Burun estetiği, ameliyatsız rinoplasti ve daha fazlası için saglikliyasamrehberi.org

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın