Görüş Bildir
Haberler
Resmi Olarak Duyurulmayan Potansiyel Bir Overwatch 2 Karakteri Şahin Gözlü Oyunculardan Kaçmadı

Resmi Olarak Duyurulmayan Potansiyel Bir Overwatch 2 Karakteri Şahin Gözlü Oyunculardan Kaçmadı

Diablo serisi başta olmak üzere Overwatch'ta dahil diğer tüm Blizzard oyunları hakkındaki son gelişmeleri aldığımız BlizzConline etkinliği geride kalmış olsa da oyuncular arasındaki teorilerin ardı arkası kesilmiyor. Oyuncular henüz resmi duyurusu yapılmamış yeni bir hero'yu keşfettiklerine inanıyorlar.

Kaynak: https://www.dexerto.com/overwatch/ano...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Karakterin Mesajı Çok Önceden Verilmiş Olabilir!

Yeni Karakterin Mesajı Çok Önceden Verilmiş Olabilir!

BlizzConline esnasında Overwatch 2'yi bekleyen meraklı oyuncular oyunun daha önce duyurulmamış yeni haritaları haricinde yeni bir karakter hakkında bir duyuru alamamış olsalar da bu Blizzard'ın bizler için bazı ipuçları saklamadığı anlamına gelmiyor. İsminin Soundquake olduğu düşünülen Omnic karakter Overwatch 2'nin etkinlikte kullanılan görüntüleri içerisinde yer almanın yanı sıra Winston'ın Watchpoint Gibraltar bölgesindeki bilgisayarında da görülebiliyor. Tüm bu ipucu ve detayları bir arada toplayarak paylaşan bir Reddit kullanıcısının gönderisi diğer oyuncular tarafından çokça destek görmüş durumda.

Overwatch'ın hikayesine halihazırda dahil olan Junkerqueen haricinde oyuncular Soundquake'in de Overwatch 2 ile birlikte karşımıza çıkacağına inanıyorlar. Blizzard'ın oyuna göze çarpmayacak şekilde eklediği çeşitli ipuçlarından sonra yeni kahramanları duyurması oyuncular açısından hiç de alışılmadık bir durum değil. Bu da Overwatch 2 ile birlikte karakter havuzuna bir Omnic karakter daha eklenebileceği ihtimalini daha da kuvvetlendiriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın