Görüş Bildir
Haberler
Renkleri Bu Senenin Modası! Gözlerinizi Ortaya Çıkarıp Etkili Makyaj Deneyimi Sunacak Ürünler

Renkleri Bu Senenin Modası! Gözlerinizi Ortaya Çıkarıp Etkili Makyaj Deneyimi Sunacak Ürünler

miray soysal
15.10.2022 - 10:33

Çarpıcı ve keskin bakışlara sahip olmak için göz makyajı oldukça önemlidir veee eyeliner şart değildir :) Eveet, doğru duydun... Bir türlü eyeliner çekemeyen ama gözlerini ortaya çıkarmak isteyenlerin yardımına geldik!  Hem Gözlerini belirginleştirirken aşırıya kaçmayacak hem de pratik uygulamasıyla günlük makyajının kurtarıcısı olacak dipliner önerilerimizi seninle paylaşmak istiyoruz!👇

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. ''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Anlamlı bakışlar için

1. Anlamlı bakışlar için

LYKD Ink Liner, keçe ucu sayesinde kirpik çizgisi boyunca mat, eşit renkte ve istenilen kalınlıkta çizgiler yaratmanı sağlar. Bulaşmayan, hızlı kuruyan, gün boyu dayanan özel formülüyle mat siyah renk verir. Sahip olduğu ince, uzun ve sivri keçe ucu  kirpik diplerine ulaşıp bütüncül bir görüntü elde etmeni sağlar!

Ürüne buradan ulaşabilirsin!

2. Güzel olan şeylerin altını çizelim!

2. Güzel olan şeylerin altını çizelim!

LYKD Matte Dipliner ile fazla çabaya ihtiyaç duymadan, tek hamlede istediğin kalınlıkta, mat bir görünüm elde edebilirsin. Bileğini bir yere sabitle ve gözün bitiminden göz pınarına doğru tek seferde çizgiyi oluştur. İşte bu kadar!  Yapılışı basit ama tüm dikkati bakışlarında toplayacak!

Ürüne buradan ulaşabilirsin!

3. Gözlerini ortaya çıkar!

3. Gözlerini ortaya çıkar!

LYKD Vinly Dipliner'ı kirpik çizgisi boyunca eşit renkte, ince ve kalın çizgiler çekmek için kullanabilirsin. Sahip olduğu sivri uç, likit formülü ve yoğun yapısı sayesinde gün boyu kalıcı parlak siyah bir renk verir.  Derin ve etkileyici bakışlara ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Buradan ulaşabilirsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın