Görüş Bildir
Haberler
Renkler Sayesinde Bilinçaltına İnip Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz

etiket Renkler Sayesinde Bilinçaltına İnip Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz

Öykü Parlak
30.03.2017 - 13:43

Bu kokoloji testinde, renklere olan yaklaşımınıza dayanarak nasıl bir insan olduğunuzu söylüyoruz. Kokoloji testi Japon bilim insanları Isamu Saito ve Tadahiko Nagao tarafından geliştirilmiş, bazı psikolojik gerçeklere dayanarak hazırlanmış bir tür psikolojik oyun. Hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir gün, hiç beklemediğin birinden bir mektup alıyorsun. Mektup zarfı ne renk?

2. Mektubun üzerindeki posta pulunda bir hayvan resmi var. Puldaki hayvan hangisi?

3. Peki mektup aşağıdaki kağıtlardan hangisine yazılmış?

4. Beklemediğin bu mektup aşağıdaki kalemlerin hangisiyle yazılmış?

Son olarak, mavi bir kuş aniden camınızdan içeri giriyor ve dışarıya çıkamıyor. Bu yolunu şaşırmış kuşta, sizi çeken bir şeyler var ve onu beslemeye karar veriyorsunuz. Fakat ertesi gün kuşun rengi sizi şaşkınlığa düşürerek maviden sarıya dönüşüyor! Bu özel kuş, ertesi gün yine renk değiştiriyor. Üçüncü günün sabahında parlak bir kırmızı ve dördüncü gün tamamen siyah oluyor.. Beşinci gün uyandığınızda kuşun rengi nedir sizce?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karamsar bir insansın!

Uçup odanıza giren kuş, iyi bir şans sembolü gibi görünmektedir. Ama aniden renk değiştirerek bu mutluluğun uzun sürmeyeceği konusunda endişelenmenize neden olur. Bu duruma verdiğiniz tepki gerçek hayattaki zorluklara ve belirsizliklere vereceğiniz tepkileri gösterir.. Genel olarak karamsar bir insansınız. Durum bir kez kötüye gidince bir daha asla düzelmeyeceğini ve daima öyle kalacağını mı  düşünüyorsunuz? Belki de şöyle düşünmeye çalışmalısınız: Eğer bu en kötü durumsa o zaman  daha kötüye gidemez. Unutmayın hiç dinmeyen yağmur yoktur ve en karanlık gecenin sabahında  bile mutlaka güneş doğar.

İyimser bir insansın!

Uçup odanıza giren kuş, iyi bir şans sembolü gibi görünmektedir. Ama aniden renk değiştirerek bu mutluluğun uzun sürmeyeceği konusunda endişelenmenize neden olur. Bu duruma verdiğiniz tepki gerçek hayattaki zorluklara ve belirsizliklere vereceğiniz tepkileri gösterir. Hayata çoğu zaman iyimser bakıyorsunuz. Hayatın iyi ve kötünün bir karışımı olduğuna inanıyorsunuz ve gerçekle savaşmakla bir şey elde edilemeyeceğini biliyorsunuz. Şanssızlığı, soğukkanlılıkla kabulleniyorsunuz ve olayları strese ya da endişeye kapılmadan kendi akışına bırakıyorsunuz. Bu da size, şanssızlığın dalgalarında sürüklenmek yerine onlarla birlikte yol almayı sağlıyor.

Sakin ve kararlı bir insansın!

Uçup odanıza giren kuş, iyi bir şans sembolü gibi görünmektedir. Ama aniden renk değiştirerek bu mutluluğun uzun sürmeyeceği konusunda endişelenmenize neden olur. Bu duruma verdiğiniz tepki gerçek hayattaki zorluklara ve belirsizliklere vereceğiniz tepkileri gösterir. Baskı altındayken bile sakin ve kararlı kalabiliyorsunuz.  En kötü zamanlarda bile kaygılanmakla ya da kararsızlıkla zaman kaybetmiyorsunuz. Eğer durum çok kötüleşirse o zaman gereksiz bir üzüntünün bataklığına gömülmeden kayıplarınızı bir kenara atıp amacınız için kendinize yeni bir yol seçiyorsunuz. Bu iradeli tutumunuz, işlerinizin hep yolunda gitmesini sağlıyor.

Korkusuz ve savaşçı ruhlu bir insansın!

Uçup odanıza giren kuş, iyi bir şans sembolü gibi görünmektedir. Ama aniden renk değiştirerek bu mutluluğun uzun sürmeyeceği konusunda endişelenmenize neden olur. Bu duruma verdiğiniz tepki gerçek hayattaki zorluklara ve belirsizliklere vereceğiniz tepkileri gösterir. Korkusuz ve savaşmaktan korkmayan bir yapınız var.  Siz baskının anlamını bilmiyorsunuz. Size göre her kötü durum bir fırsat. Napolyon ile kıyaslanabilirsiniz. Ancak sonsuz  güveninizin sizi gafil avlamasına izin vermeyin. Korkusuz ile çılgın arasındaki çizgi çok incedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
670
216
197
93
80
62
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?