Görüş Bildir
Haberler
Rekabetçi Maç Esnasında Klavye Kırdıracak, Gamer'lara Cinnet Geçirten 13 Durum

Rekabetçi Maç Esnasında Klavye Kırdıracak, Gamer'lara Cinnet Geçirten 13 Durum

Biz oyuncular için rekabetçi maçlar ciddi bir iştir. Günlerimizi harcayıp emek verdiğimiz oyunda iyi bir rütbe elde etmek isterken karşılaştığımız ve bizi cinnetin eşiğine getiren durumları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birdenbire çılgın atmaya başlayan ping

Oyunlardaki gecikme oranı anlamına gelen ping maalesef ülkemizdeki oyuncuların genel bir problemi. İnternet altyapımızın kötü olmasından kaynaklanan bu problem gelir sizi tam da dereceli maçınız esnasında bulur. Normal şartlarda da büyük bir problem olan ping daha da yükselmek için sizin maça girmenizi bekler.

2. Smurf hesap kullanan rakip

Oyunda deneyimli olduğu halde yeni bir hesap açarak deneyimsiz oyuncuların maçlarına giren rakipler biz oyuncuları canımızdan bezdirir. Hele bir de rekabetçi maçımızsa ve küme yükselmek üzereysek. Soruyoruz size ey smurf hesap kullananlar, neden?

3. Troll takım arkadaşı

3. Troll takım arkadaşı

Tamam, oyunlar eğlenmek için oynanıyor biz de farkındayız ama rekabetçi maçlar biraz daha farklı işte. Tüm hırsınızla rakibe haritayı dar etmeye başlamışsınız ve bir bakıyorsunuz takım arkadaşınız base'de dans ediyor. Gel de sinirlenme.

4. Uzmanlaştığınız karakterin rakip tarafından yasaklanması

4. Uzmanlaştığınız karakterin rakip tarafından yasaklanması

Karakter yasaklama mekaniğine sahip oyunlarda içten içe ''lütfen main'im yasaklanmasın'' diye dua ettiğinizi çok iyi biliyoruz. Duanın fayda etmeyip en iyi olduğunuz karakterin yasaklandığı an bir B planınız yoksa öfkeyle karışık ufak da bir hüzün yaşarsınız.

5. Yarı yolda bırakan ekipman

5. Yarı yolda bırakan ekipman

Tam maçın en civcivli yerinde karakterinizi kontrol edemediğinizi fark edersiniz. Evet, korktuğunuz başınıza geldi. Ya kablosuz mouse/klavyenizin pili bitti ya da zaten emaneten idare ettiğiniz emektar ekipmanınız son nefesini verdi. Bunun için rekabetçi maçınızı bekleyerek hem de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Israrla size seslenen aile üyeleri

''Oğlum gel şu perdeleri bir tak'' ya da ''kızım gel de bakkaldan bir ekmek al'' gibi buyruklar nedense siz rekabetçi maça girdiğinizde gelir genelde. Online oyunların durmadığını ne kadar açıklamaya çalışsanız da nafile, o buyruk ağızdan çıktı an yerine getirilmek zorundadır, 5 dakika daha beklenemez.

7. Oyun keyfinizi iki paralık eden hileciler

Her şey tam da istediğiniz gibi giderken o da ne, rakip imkansız bir noktadan sizi görerek ateş ediyor ve tam isabet! Hile kullandığına asla şüphenizin olmadığı rakibinize karşı yapabileceğiniz tek şey bir oyundan atma oylaması başlatmak ya da maç sonunda oyuncuyu raporlamaktır. Ancak çoğunlukla bunlardan da bir sonuç çıkmaz, çıksa bile rekabetçi maçınız mahvolmuştur bir kere.

8. Bencil takım arkadaşları

Adı üstünde, bu bir takım oyunu. Ancak takım arkadaşlarınız çoğu kez bunun farkında olmadan oynarlar. Paylaşılması gereken bir item, yardım edilmesi gereken bir atak, ya da desteğe ihtiyacınız olup olmamasını umursamazlar. Destek sınıfı oyuncusu bile yeri gelir size heal vermez.

9. Durduk yere düşen FPS

9. Durduk yere düşen FPS

Saniyedeki kare sayısı anlamına gelen FPS oyunların akıcılığını belirleyen en önemli unsurdur. Ping oranı ile birlikte biz oyuncular için hayati önem taşıyan FPS tam da rekabetçi maçta dalgalanmaya karar verir. Bu da haliyle oyun performansınıza yansır. Acınızı paylaşıyoruz.

10. Takım içerisinde yaşanan genel iletişim problemi

Yanınıza bir arkadaşınızı almadan rastgele kişilerle oluşturulan takımlarda çok daha fazla ortaya çıkan bu sorun insana saç baş yoldurtur. Sesli iletişimi denersiniz sonuç yok, sohbet penceresinden yazarsınız karşılık alamazsınız. Bir takım oyununda taktik kurmak için iletişim kilit rol oynar ancak takım arkadaşlarınız sessizlik yemini etmiş keşişler gibi davranırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İçinden bir canavar çıkan takım arkadaşı

Bir insanı tanımak için birlikte rekabetçi bir maça girmeyi deneyin. O pamuk gibi sessiz sakin arkadaşınızın birdenbire geçirdiği değişim sizi şok edecek. Sağa sola küfürler savuran, bağırıp çağıran arkadaşınızın o halini ancak oyun esnasında görebilirsiniz. Birlikte girilen rekabetçi maçlar kim bilir kaç dostluk bitirmiştir.

12. Kıran kırana geçen bir maç sonucu yazılan ''EZ''

Easy, yani kolay anlamına gelen bu kısaltma insanda monitöre kafa atma isteği uyandırır. Son dakikalara kadar burun buruna geçmiş olan rekabetçi maçta rakibi çok terletmenize rağmen galip gelememişsinizdir ve rakip chatten bir anda ''EZ'' mesajı gelir. Şeytan diyor o klavyeyi al...

13. Ekonomiye dikkat etmeyen takım arkadaşı

13. Ekonomiye dikkat etmeyen takım arkadaşı

Eco round diye tabir ettiğimiz ve paranın bir sonraki ele saklanması gereken durumlarda tüm takım buna uyarken asla dikkat etmeyen biri hep vardır. Siz elde pistol rakibin üstüne koşarken bu arkadaş elinde pahalı silahı ile hücum eder ve ilk ölen de o olur. Silahını rakibe kaptırması da işin en sinir bozucu yanı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
17
8
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
atticusfetch

Feed verip sinirlenerek ana avrat sövüp noob suçlaması yapan Rus aksanlı gençler. İçinizde nasıl ağır bir psikopat var öğrenmiş oluyorsunuz. İşin kötüsü o ak... Devamını Gör

Faruk Sütüseven

#4 rainbowda caveira ve hibana.... BANLAMASANIZA LAN