onedio
article/comments
article/share
Haberler
Reddit Sitesi Rusya'da Engellendi

Reddit Sitesi Rusya'da Engellendi

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Popüler sosyal paylaşım sitesi Reddit, uyuşturucu kullanımı propagandası yaptığı gerekçesiyle Rusya’da engellendi.

Rusya Federal Radyo ve Televizyon Denetim Kurulu Roskomnadzor, Reddit’e dün itibarıyla engelleme getirildiğini, yine bir sosyal paylaşım sitesi olan Vkontakte’de yayımladığı açıklamayla duyurdu. Açıklamada, sitede uyuşturucu niteliğindeki bitkilerin ekimi hakkında bilgiler paylaşılması nedeniyle erişimin ülke genelinde engellendiği belirtildi.

Reddit, HTTPS protokolünü kullandığı için sadece yasadışı paylaşımların yapıldığı sayfaları engellemek mümkün olmuyor. Site bu yüzden mecburen ülke genelinde tamamen engellendi.

Roskomnadzor, 10 Ağustos’ta Reddit’in yasaklı siteler arasına girebileceğini açıklamış ve sorunun çözümü için site yönetimiyle iletişim kurma çabalarının başarısız olduğunu kaydetmişti.

2005'ten beri faaliyet gösteren Reddit'i, ayda 55 milyona yakın internet kullanıcısı ziyaret ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam