Görüş Bildir
Haberler
Ramo 36. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı? İşte Ramo 35. Bölüm Yaşananlar…

Ramo 36. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı? İşte Ramo 35. Bölüm Yaşananlar…

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü büyük ilgi ile takip edilen Ramo’dan dün akşam yeni bölüm heyecanı yaşandı. 35. bölümde Ramo yine bütün düşmanlarıyla savaşırken, Sibel ise aile problemleriyle uğraşıyor. Ekranların reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Ramo yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Peki, Ramo 36. Bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte Ramo’nun son bölümünde yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ramo 35. Bölümde Ne Oldu?

Ramo 35. Bölümde Ne Oldu?

Ramo, Korkut’la iş birliği yaptığı için Mazhar’a öfkelidir. Mazhar’ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım’ın yerine geçmek istediğini de öğrenince de bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım’ı görünce ise hayatının şokunu yaşar.

Diğer yandan Şerif’in de Ramo’yla ilgili bazı planları vardır. Ramo, Mazhar’la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? Yoksa diğer patronların yüzünü görüp nihai hedefine ulaşabilecek midir? Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden.

Ramo bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyordur. Hasan, Çiçek’in kendisine baba demesini unutamıyordur. Yaşadıklarını Afet’e nasıl anlatacağını düşünürken Sibel olaya dahil olur ve Hasan’ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

Ramo 36. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Ramo 36. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Ekranların sevilen dizisi Ramo’da 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz…

RAMO 35. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

RAMO 36. BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın