Görüş Bildir
Haberler
PTT Kaça Kadar Açık Biliyor musun? İşte Çalışma Saatleri ve Detaylar

PTT Kaça Kadar Açık Biliyor musun? İşte Çalışma Saatleri ve Detaylar

Türkiye'nin en eski kurumlarından PTT ya da halk arasındaki ismiyle Postane, sitemizde zaman zaman goygoy ve mizahşör arkadaşlarımızın gazabına uğrasa da hepimizin yolunun ayda en az bir kere geçtiği bir yer. 

Gerek fatura ödeme, gerek kargo gerekse büyüklerimizin maaşlarını çekmek için gittiği, bazen sıra beklemekten sıkılabildiğimiz bir yer. Peki PTT çalışma saatlerini biliyor musun? Kaça kadar açık?

Bunca goygoyun, mizahın üzerine biraz da ciddi olalım ve yararlı bilgiler paylaşalım dedik. Belki ihtiyacı olan çıkar belli mi olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

PTT kaçta açılıyor?

PTT kaçta açılıyor?

Şubeler 08:30'da işlem almaya başlıyor. Öğle arası ise 12:30 ve 13:30 arası. Kurumdaki personel durumuna ve yoğunluğa göre sıra alınmıyor ve 13:30'u bekliyorsunuz.

PTT kaçta kapanıyor?

PTT kaçta kapanıyor?

Şubeler saat 17:30'ta kapanıyor. Kış aylarında 16:30'da kapanan şubeler de mevcut.

PTT haftanın hangi günleri açık?

PTT haftanın hangi günleri açık?

Devlet kurumlarında olduğu gibi PTT haftanın 5 günü de açık. Ancak bazı büyükşehirlerde cumartesi günleri 13:30'a kadar hizmet verilebiliyor. Bu şubeleri öğrenmek için PTT'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

PTT'de hangi işlemleri yapabilirim?

PTT'de hangi işlemleri yapabilirim?

PTT üzerinden fatura yatırma, kargo gönderimi ve takibi, maaş çekme, işsizlik maaşınızı alma, yurtdışına para gönderme, anlaşmalı olan illere göre doğalgaz yatırma veya bakiye yükleme, e-devlet şifresi alma, HGS-OGS ödemeleri ve çeşitli vergiler ile ceza ödemelerini yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MERT KAAN ARIKAN

Ptt hep çalışıyor vaktinde teslimat güzel sorunsuz teslimat helal olsun.