Görüş Bildir
Haberler
Ps4'ten Kadınlara Özel Oyunlar

Ps4'ten Kadınlara Özel Oyunlar

Alp Türkalp
04.04.2013 - 11:59 Son Güncelleme: 04.04.2013 - 12:36

Ps4'Ten Kadınlara Özel Oyunlar

Şirketin genel anlamda ailelere daha çok hitap etmek istediğini belirten Sony oyunları şefi Andrew House, konsola touchpad gibi yenilikler katarak dünya çapında tıpkı Angry Birds oyunu gibi başarıya ulaşmak istediklerini belirtti.

Sony oyunları şefi Andrew House, yeni PlayStation 4'te erkek kullanıcıların yanı sıra kadın kullanıcılara yönelik oyunlar da üretileceğini ifade etti.

House açıklamasında, 'Pembe konsollar yaparak elbette rotamız aşağı gitmeyecek. Bence kilit olan nokta artan kadın kullanıcılarla birlikte farklı hassasiyetlerde oyunlar oluşturmaktır' dedi.

Şirketin genel anlamda ailelere daha çok hitap etmek istediğini belirten House, konsola touchpad gibi yenilikler katarak dünya çapında tıpkı Angry Birds oyunu gibi başarıya ulaşmak istediklerini belirtti. Smartphone ve tabletlerin büyük zaferler kazandığını da ifade eden House, çünkü onların kadınlara yönelik de hareket ettiğini ifade etti. House ayrıca, gelecek Angry Birds sürümünü yapacak oyun üreticilerinin PS4 hakkında heyecanlı olduğunu belirtti.

Uzmanlar, yaklaşık 300 euroya satılması beklenen PS4'ün gelecekteki Sony akıllı telefonları ve tabletlerle de uyumlu yapılacağını ifade etti.

PlayStation 4'ün Detayları

Kaynak: http://askmen.mynet.com/yasam/buyukle...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın