Görüş Bildir
Haberler
Prison Break Adlı Dizide Herkese Uygun Arkadaş Mevcut

Prison Break Adlı Dizide Herkese Uygun Arkadaş Mevcut

Tekil
31.07.2018 - 21:12

Büyük ilgi gören ve 7 yıl sonra geri dönen Prison Break dizisinde karakterlere göz atmaya ne dersiniz?

Prison Break adlı efsane dizide yer alan karakterlere acaba bizim arkadaşımız olsa nasıl olurdu diye baktınız mı?

Sizce Prison Break karakterlerinden hangisi ideal arkadaştır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Michael Scofield

Michael Scofield

Başarılı bir mühendis olan Michael Scofield, abisini hapisten kurtarmak için hapse girer! MacGyver'a benzeyen yöntemleri çoğu zaman zorlama olsa da kirli ortamlarda mümkün olduğunca temiz kalmaya özen göstermesiyle,sevdikleri için fedakarlıktan kaçınmaması ve zekasıyla dizinin öne çıkan karakteri olmayı tabii ki hak ediyor

Lincoln Burrows

Lincoln Burrows

Kontrolsüz güç, güç değildir, sözü tam da  Lincoln Burrows için söylenmiş gibidir.Hayatta bu tip insanlardan çok sayıda mevcuttur. İri yarı güçlü fakat, önce vurup, sonra soru soran tiplerden. Gerçi dizide birçok kez suça bulaşmış olsa da idama mahkum olduğu davada suçsuzdur.İnsanlar Lincoln gibi dostlar için kararsız kalırlar. Hem yanımızda olursa bizi korur diye düşünürüz, hem de aman başımıza bela açar diye çekiniriz.

Fernando Sucre

Fernando Sucre

Sadık bir dost mu arıyorsunuz? İşte Fernando Sucre.

Sorunsuz, kaprisi olmayan, genellikle net.Bulunduğu grupta herkes birbirinden bir şeyler saklarken bagajı olmayan belki bir o vardı.Hep arkadaşı Michael'in yanında oldu, sonuna dek.

Alexander Mahone

Alexander Mahone

Cezaevinden kaçanların peşine düşen Mahone, gözü kara ve acımasız bir adamdır. Geçmişinde karanlık noktalar vardır ki bu karanlık noktalar, onun uykularını kaçırmakta, ilaçsız yaşayamaz hale getirmektedir.Başı belaya girdiğinde bir anda kovaladığı adamlarla ortak olmak zorunda kalır.Alex, tam bir beladır. Asla dostluğuna, samimiyetine güvenemezsiniz, ne zaman sizin için hangi planları olduğunu bilemezsiniz.

Theodore Bagwell

Theodore  Bagwell

Sosyopat bir katil ve sapık. Bu nedenle pek sevilmiyor, ama çok korkuluyor.

Zaman zaman iş birliği yapılması zorunlu durumlarda bile ondan mutlaka hep bir sahtekarlık beklenir.Her durumda hayatta kalmayı başarır, hayata yönelik inadı yaşamı sevmesinden ziyade, insanlara olan nefretinden kaynaklanıyor.

Galiba insafa geldi, artık düzeldi, dediğimiz anlar çok kısa sürer. T-Bag kirli yüzünü gösterir.Onunla kim arkadaş olmak ister ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Brad Bellick

Brad Bellick

Fox River  adlı cezaevinin paragöz ve gözü yüksekte gardiyanı.Firar onu işinden edince kaçakları yakalamak onun için kişisel bir mesele haline gelir. Bunda kaçaklar için konulan ödülün de payı vardır kuşkusuz! Panama günleri onu değiştirmeye başlıyor. ABD'ye döndükten sonra şirkete karşı verilen mücadeleye dahil olur. Annesine düşkün bir kişi olan Bellick, polis olmak ve annesini gururlandırmak istemektedir. Polis olmayı başaramaz, fakat şirketle yapılan mücadelede kendisini feda ederek annesini gururlandırır!

Brad, sıradan bir tip! zaten günlük hayatlarımızda o tip çok insanla tanışıklığımız var, bazılarıyla arkadaşlığımız bile var.

Sara Tancredi

Sara Tancredi

Dizinin en masum karakteri. Görevine ihanet ediyor ama sadece,aşktan!

Babası vali, hırslı bir siyasetçi. Babası o kadar hırslı ki, kızının bağımlı olmasından bile rahatsızlık duymuyor, sadece onu kaç kez hapisten çıkardığıyla ilgileniyor. Sara, genel olarak işiyle ilgileniyor,hayatında bir erkek yok.Ta ki Micheal'le karşılaşıncaya dek. O'na aşık oluyor ve sonunu düşünmüyor! Zarar gördüğü halde kimseye zarar vermek istemiyor.Sevdiği adamın hayatı söz konusu olduğunda ise onu korumak için tetiğe basmakta tereddüt etmez.

Böyle tutkulu ve aynı zamanda vicdanlı bir insan iyi bir arkadaş olmaz mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
10
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın