Görüş Bildir
Haberler
Plajlarda Desen Çılgınlığı

etiket Plajlarda Desen Çılgınlığı

Moda Haber
30.06.2014 - 14:22 Son Güncelleme: 30.06.2014 - 15:24

Plajlar Penti'nin eğlenceli ve dinamik koleksiyonuyla renkleniyor. Sınır tanımayan plaj koleksiyonunda, desenli bikini modelleri ilk sırayı alıyor. Türk kadınlarının vücut ölçüleri düşünülerek hazırlanan Penti plaj koleksiyonunda, iddialı kesimlerin yanı sıra, farklı renk ve desen alternatifleri yer alıyor.

Koleksiyonda, renkli hayvan baskıları, tropikal, tribal ve ikat desenleri ön plana çıkıyor. Sarı, somon, mavi, pembe ve yeşil gibi sezon renklerini bir arada sunan hayvan baskılı Kiki'nin bando üstü ve bikini altı, altın renkli zincirlerle şık görüntü sunuyor.

Tribal desenlere sahip ürünler arasında, Carmen, Bohemian ve Emily şort yer alırken, Carmen twist üst, karıştır&yakıştır temasının en özel ürünlerinden biri oluyor. Bohemian grubu, üst, slip ve tişört ürünlerinden oluşuyor. Siyah, somon ve beyaz uyumunu sunan Bohemian, crop tişörtü ile gece kombinlerinde de tercih ediliyor. Tribal desenin temsilcisi Emily şort, canlı rengi ve etek kısımlarında yer alan ponponlarla şirin bir görünümü destekliyor.

Renkli papağanlar ve palmiyeler, tropikal bir yazın habercisi olurken, Marie ürün grubunda, askısız olarak kullanılabilen bando üst ve slip altın yanı sıra, üçgen üst ve ipli slip dikkat çekiyor. Özellikle genç kızların favorisi olan Polly, papağan baskılarıyla büyük beğeni topluyor. Palmiye detaylarıyla canlı bir yaz sunan Violet ve Forest, desenleriyle de yağmur ormanlarının serinliğini plajlara yansıtıyor. Lacivert renkli Violet, palmiye desenli çapraz askılarıyla farklı bir görüntü sergiliyor.

Geçmişten günümüze gelen ve son yılların en özel desenlerinden olan ikat, Ester Twist Üst, Ester Ring Alt ve Beachy pantolon da en beğenilen parçalar arasında kendini gösteriyor.

Kaynak: http://modahaber.com/haber-5612-plajl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0