Görüş Bildir
Haberler
PES 2015 Demo Sürümü Yayınlandı

PES 2015 Demo Sürümü Yayınlandı

Caner
26.09.2014 - 21:07
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süredir futbol severler tarafından beklenen PES oyunu demo sürümü yayınlandı

Uzun zamandır PES severlerin merakla beklediği 2015 demo sürümü dünya genelinde indirilmeye hazır halde. 

Adeta yeniden tasarlanan PES oyunu severleriyle buluşmaya hazır. EA Sports'un satış rekorları kırdığı spor oyunu FIFA ezeli rakibi PES oynanabilir demosu ile yayınlandı. İlk olarak Japonya'da 18 Eylül tarihinde daha sonra23 Eylül tarihinde Kuzey Amerika ve Asya'daki oyunculara sunulmuştu. Oynanabilir demosu Avrupa'da dün indirilmeye açık hale getirildi. 

Henüz bilgisayar platformunda deneme sürümü sunulmayan PES 2015 oyunu Japon oyun devinin söz verdiği gibi XBOX One, XBOX 360, PlayStation 4 ve PlayStation 3 platformlarında kullanıcıyla buluştu. Yakın zamanda bilgisayar kullanıcıları için sunulacak ama bunun için henüz birşey söylemeyen Japon devi PES 2015 oyununu konsol kullanıcılarına sunmanın heyecanını yaşıyor. 

Maçların süresi en fazla olarak 10 dakika sürebiliyor. Ayrıca demosunda gündüz maçı yapılabiliyor. Gece için stadyum değiştirilme imkanı sunulmuyor. Oynayabileceğiniz takımlar arasında Bayern Munich, Juventus, Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid ve Napoli bulunmaktadır. 

PES 2015'in final sürümünün ise tüm platformlar için Kuzey Amerika'da 11 Kasım tarihinde, Avrupa'da ise 13 Kasım tarihinde yayınlanması bekleniliyor. 

veteknoloji

Kaynak: http://www.veteknoloji.com/haber/pes-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0