Görüş Bildir
Haberler
Periscope Yeni Özellikler ile Güncellendi

Periscope Yeni Özellikler ile Güncellendi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter’ın ülkemizde de oldukça popüler olan canlı yayın uygulaması Periscope, iOS sürümüne gelen güncelleme ile yeni özellikler kazanacak. Periscope’ta artık takip ettiğiniz kişileri ‘sessize alabilecek’, dolayısıyla o kişi her canlı yayına geçtiğinde bildirim almaktan kurtulabileceksiniz. Orijinal düşünceye ters gibi gözükse de (sonuçta kullanıcılar canlı yayınlardan haberdar olmak için takip ediliyor) bu özellik sık sık bildirim almaktan bunalan ama takip ettiklerinden vazgeçmek istemeyenler için faydalı olacağa benziyor. Öte yandan takip edilen kullanıcıların kayıtları ana sayfada gözükmeye devam edecek.

Ana sayfada yapılan bir diğer değişiklik ile beraber artık rastgele yayınlar değil, ilgi alanlarınıza ve ‘dil seçiminize’ uygun yayınlar görebileceksiniz. Yeni güncelleme ayrıca iOS 8’in Handoff özelliğini de destekliyor, yani telefonunuzda izlemeye başladığınız bir yayını Macbook veya iPadinizden izlemeye devam edebileceksiniz.

Android kullanıcılarının ise ‘sessize alma’ özelliğine kavuşması için biraz daha beklemeleri gerekiyor. Periscope takımı yaptığı açıklamada Android kullanıcılarının tasarım yeniliklerinden yararlanabileceklerini ancak yeni özelliklerin biraz daha sonra geleceğini belirtti.

Kaynak: http://www.engadget.com/2015/07/28/pe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0