Görüş Bildir
Haberler
Patili Dostunu Evladı Gibi Sahiplenen Kedi Annelerinin Çok İyi Bildiği 10 Durum

Patili Dostunu Evladı Gibi Sahiplenen Kedi Annelerinin Çok İyi Bildiği 10 Durum

Gossip Dio
11.12.2022 - 13:02

Kedi anneleri toplanın! Birbirimizin duygularına tercüman olacağımız, kedilerimizin daha doğrusu çocuklarımızın gün içinde gösterdiği tepkileri ve durumları söylüyoruz. Her kedinin kendisine özel bir karakteri olduğu düşüncesindeyiz ama belli başlı hareketlerini hepsi yapıyor. İşte kedi annelerinin çok iyi bildiği 10 durum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Tuvaletteyken sizi ve tuvaleti izlemeye bayılırlar.

Asla anlam yüklenemeyen davranışlarından biridir. Sahipleriyle birlikte sanki kendi tuvaletleri gelmişçesine banyoya sizinle birlikte koşarlar. Kapının ardında bırakmaya çalışsanız bile gerekirse tırmalayarak yok edebilirler. Bizden tavsiye onlara gözükmeden lavaboya kaçmanız. Aksi durumda işiniz bitene kadar izlenebilirsiniz.

2- Mekan fark etmeksizin her yerde uyurlar

Olur olmadık yerlerde uykuya dalarlar. Ne kadar gönlümüz uyudukları yerlere el vermese de, ana yüreği işte kaldırmaya da kıyılamıyor. En iyisi olduğu yerde uyanana kadar beklemek.

3- Kendilerini kablolar ile şarj ederler

Kablo sevdalarının ne için olduğunu hala anlayamadık ama artık enerji depoladıklarını düşünmeye başlıyoruz. Bazen evdeki en önemli kabloları bile kemirdikleri oluyor. Çarpılmadıkları sürece her kablo onlara feda olabilir fakat lezzetleri mamaları varken neden diye de soruyoruz?

4- Elleriniz her şeyden lezzetli gelir

Kedi annesi olduğunu gösteren en belirgin özellik. Kedi dişiyle çizilmiş façalı kollar ve parmaklar. Mama ve kablolar bir yana sizin elleriniz bir yana. Bu üçlü arasındaki savaşın galibi her zaman elleriniz olacaktır. Yorganın altında olsa bile bir parmağınız çoktan kaybolmuş olabilir bizden söylemesi.

5- Maillerinizi sizin yerinize cevaplarlar

Anne olarak mama paralarını çıkarmak için saatlerce çalışırken size kedileriniz de yardımcı olurlar. Biriken maillerinizi açtığınız anda bilgisayarınızın üstüne atlar ve cevaplarlar. Bazen üstünde uyuyakalabilirler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- Banyo yapmanıza gerek kalmaz, sizi yavrularıymışsınız gibi yalarlar

Isırmanın yanında promosyon olarak bir de yalarlar. Isırma sonrası kendilerini affettirmek için temizliğinizi üstlenirler. Sıcak ve pürüzlü dilleri adeta masaj niteliğinde oluyor. Hizmetlerinin karşılığı olarak yaş mama ödülü hiç de fena olmaz.

7- Ayak altındaki eşyaları temizlerler

Masanızın üstüne koyduğunuz süsler sizin hoşunuza gitmiş olabilir ama kediniz beğenmediğinde o eşyalarınız bir hiç. Kırılmaları, dökülmeleri umurlarında olmaz minik patileriyle saniyesinde devirirler. Size de anne olarak temizlemesi ve sinirlerinize hakim olması kalır.

8- Kaçırmadan televizyon programlarını takip ederler

Çalışan kedi anneleri için önerebileceğimiz evden çıkmadan televizyonu açık bırakmaları olacaktır. En sevdikleri şeylerden biri televizyon izleyerek hareket eden her nesneyi yakalamaya çalışmak olacak. Keyifle izlerler ama televizyonu devirmelerinin yükümlülüğünü de kabul etmeniz lazım...

9- Üstünüzde uyumayı severler

Geceleri nefes alamadığınızda korkmayın. Yüzünüzdeki ya da sırtınızdaki ağırlık, sadece kediniz. Tüm o aldığınız konforlu yataklarınızın yanında yüzünüzün konforu kedinize hepsinden daha iyi gelecektir.

10- Masaj yapmaya bayılırlar

Özellikle karın ağrısı çektiğinizde sanki hissedercesine gelir ve masaj yaparlar. Sıcak ve yumuşak patileri tüm yorgunluğunuzu çekip atacak kadar kuvvetli bir etkiye sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kedi anneleri olarak şimdi gidip kedinize siz de bir öpücük verin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
21
15
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın