Görüş Bildir
Haberler
Partnerinin Libidosunu Yükselten Özelliğin Ne?

Partnerinin Libidosunu Yükselten Özelliğin Ne?

Karşındaki insanı eriten özelliğin ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Karşındaki insanda dikkatini çeken ilk şey nedir?

4. Peki en uzun ilişkin ne kadar sürdü?

5. Söyle bakalım kahveyi nasıl içersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer birini seçmek zorunda olsan, aşk mı kariyer mi?

7. Peki senin partnerinden beklediğin şey ne?

8. Son olarak ne kadar güzel/yakışıklı olduğunu bizim için puanla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zeka!

Partnerinin libidosunu yükselten özelliğin keskin bir zekaya sahip olman! Çünkü zeka kadar insanı çekici yapan bir şey yok. Karşındaki insan ne kadar güzel ya da yakışıklı olursa olsun eğer gerçekten zekasını sorguluyorsan sana hiçbir şekilde çekici gelmiyor. Ama sen keskin zekanla partnerini resmen eriyip bitiriyorsun. O an karşındaki insan sana büyük bir istek duyuyor. O an vücut sıcaklığı yükseliyor da yükseliyor anlayacağın. Çünkü senin hiçbir özelliğin için bu kadar çekici gelmiyor.

Kokun!

Partnerinin libidosunu yükselten en güçlü şey kesinlikle sahip olduğun etkileyici bir koku! Biliyorsun ki bir insanın kokusu kişiliğini yansıtır. İşte sen de karşı cinse yaydığın etkileyici bir kokuyla onu etkiliyorsun, o da heyecandan ne yapacağını bilmiyor. Çünkü senin kokunun büyüsüne kapılıp gidiyor. Karşındaki kendini senin çekiciliğinden alamıyor. Her saniye bu koku başını döndürüyor gibi oluyor. Anlayacağın sıktığın bir koku karşındaki insanın libidosunu tavan yaptırıyor!

Deli dolu olman!

Deli dolu olman!

Karşındaki insanın libidosunu  en çok senin bu deli dolu hallerin yükseltiyor... Anın tadını çıkarmayı, bir anda karar verip yola koyulmayı seviyorsun. İlginçtir ki, senin bu hallerin partnerine huzur da veriyor. Çünkü seninle yaşadığı hiçbir şeyden pişmanlık duymayacağının farkında. Eğlenceli ve komiksin, üstelik arkadaş edinmekte de hiç sorun yaşamıyorsun. Senin yanında birinin sıkılması mümkün değil, hele de sevgilinin!

Tutkulu olman!

Tutkulu olman!

Karşındaki insanın libidosunu tavan yaptıran özelliğin sendeki o sınırsız tutku... Sen yaptığın her şeyi tutkuyla yapıyor ve ruhunu katıyorsun. İster aşk ister iş olsun, bu böyle. Romantik ilişkilerde de bu tutkulu hallerin hemen göze çarpıyor. Sen aşkı dokunarak ve hissederek yaşama taraftarısın. Başka türlü aşkı yarım yaşıyor gibi hissediyorsun. Partnerine sevildiğini ve arzulandığını göstermek senin için çok önemli. Ne diyelim, seninle olanın ömrü uzar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
46
26
20
11
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?