Görüş Bildir
Haberler
Parmak Testine Göre Karakterini Ortaya Çıkarıyoruz!

Parmak Testine Göre Karakterini Ortaya Çıkarıyoruz!

Parmak testine göre karakter analizini yapıyoruz!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin elin bunlardan hangisine daha çok benziyor?

Sen hırslı ama mücadele ederken de kendini çok yıpratan birisin!

Sen hırslı bir karaktere sahipsin ama bu hırsının altında da eziliyorsun. Hayatının en kıvrak dönemeçlerinde, seni kıskandıracak kadar hırslı bir karaktere sahipsin. Ancak bu hırsın, seni adeta bir çıkmaza sürüklüyor, seni içten içe tüketiyor. Bu hırsınla baş başa kaldığın anlarda, sanki bir türlü yatışmayan bir fırtına gibi etrafını sarıyor. Kendini konumlandırmak istediğin yer, belki bir hayal, belki bir hedef... Ancak her ne ise, ona ulaşmak için verdiğin çabanın karşılığını alamamak, seni daha da hırslı bir hale getiriyor. Hayatının bazı dönemlerinde, belki de daha çok ağladığın, belki de hayatını şekillendirecek büyük kararlar aldığın zamanlar olmuştur. Ancak özellikle psikolojik olarak zorlandığın, düştüğün bu zamanlarda, aldığın kararlar seni genellikle yanlışa sürüklüyor. Bir mücadele ruhuna sahipsin, bu kesin. Ancak önemli olan, bu ruhu ortaya çıkarabilmek ve onu doğru bir şekilde kullanabilmek. Sen, bu mücadele ruhunu ortaya çıkarırken ve peşinden koştuğun şeylerin ardına düşerken, kendini fazlasıyla yoruyorsun. Kendini kaybediyor, belki de enerjini yanlış yerlere harcıyorsun ve sonunda işler çıkmaza giriyor. Kendinden daha önemli bir şey, bir hedef, bir hayal var mıdır? Her an, kendinden daha önem verdiğin bir şey olduğunda, aslında kaybeden de sen oluyorsun. Unutma, kimse senden daha önemli değil ve kimse senden daha akıllı da değil. Kendini şu an bulunduğun yerde görüyor olabilirsin, ancak aslında hak ettiğin yer çok daha farklı. Kendini küçümsemeyi bırak, çünkü senin potansiyelin ve değerin çok daha yüksek. Kendine inan ve hırsını doğru yönlendirmeyi öğren.

Sen çoğu şeyi umursamıyor ve rekabetten kaçıyorsun.

Mantığını kullanmaya çalışıyorsun, ancak duygusal dalgalanmaların seni sürekli takip ediyor ve seni sık sık alt üst ediyor. İnsanları, yaşadıklarını, hüzünlerini, acılarını önemsediğini düşünüyorsun, ancak aslında bu duyguları kendinle birlikte taşıyorsun, onları içinde biriktiriyorsun. İç dünyanı bir kitap gibi açıp okusak, sayfalarında birçok kırgınlık ve hüzün buluruz. Rekabetin sert rüzgarlarından kaçıyorsun, çünkü seni yoracak ve üzecek her şeyden uzak durmayı tercih ediyorsun. Bu, karakterinin hassas olduğunu, her şeyden kolayca etkilendiğini ve bu etkileri uzun süre üzerinden atamadığını gösteriyor. Dışarıya karşı güçlü ve dayanıklı bir görüntü çizmeye çalışsan da, yalnız kaldığında içindeki fırtınaların şiddeti artıyor. Acı çektiğinde, gözlerin kararıyor ve o an hiçbir şeyi göremiyorsun. Bu durumda, acıyı başkalarına dağıtmaya başlıyorsun. Özgürlüğüne düşkünsün, ancak sorumlulukların bu özgürlüğünü kısıtlıyor. İçindeki bu karmaşık duygularla baş etmeye çalışırken, dış dünya ile de mücadele etmek zorunda kalıyorsun.

Sen farklı olmak için çabalayan ve bu çabanın boşa çıkmasından korkan birisin!

Sen yenilik peşinde koşan birisin. Farklı olmak, yeni olmak, herkes gibi olmamak senin için önemli. Hayatın ritmi seninle aynı hızda atıyor; sürekli yeniliklere açık, farklı olmayı hedefleyen ve monotonluktan kaçan birisin. Sıradanlığın dışına çıkmak, herkesin izlediği yoldan ayrı bir rota çizmek senin için hayati öneme sahip. Kendin ve hayatın için durmaksızın çabalıyorsun. Bu çabaların sonuçsuz kalması ise seni derinden yaralıyor ve özgüvenini sarsıyor. Kendini adeta bir kafesin içerisinde hapsolmuş gibi hissediyorsun; bu kafesin içinde ise en büyük rakibin kendin. Kendine olan inancın, seni harekete geçiren en büyük motivasyon kaynağın. Risk almayı seven bir yapıya sahipsin ama bu risklerin sonuçlarına katlanmakta zorlandığın da bir gerçek. Sorumluluklar karşısında biraz çekingen davranıyorsun. Düşüncelerine olan inancın sarsılmaz ve bu düşüncelerini hayata geçirme konusunda da oldukça başarılısın. Disiplinli bir yaşam tarzına sahipsin ve hayatındaki düzeni korumayı seviyorsun. Duygularını ifade etme konusunda ise karmaşık bir tablo çiziyorsun. Kimi zaman duygularını açığa vurmakta zorlanırken, kimi zaman da bu konuda hiçbir zorluk yaşamıyorsun. Ancak bu durum herkes için geçerli değil; duygularını herkese karşı aynı şekilde yansıtamıyorsun. Kendine özgü bir duygusal haritan var ve bu haritada herkesin yeri farklı.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
16
9
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Sen çoğu şeyi umursamıyor ve rekabetten kaçıyorsun...

Onur

Sen çoğu şeyi umursamıyor ve rekabetten kaçıyorsun. Mantığını kullanmaya çalışıyorsun, ancak duygusal dalgalanmaların seni sürekli takip ediyor ve seni sık s... Devamını Gör

Onur

Dışarıya karşı güçlü ve dayanıklı bir görüntü çizmeye çalışsan da, yalnız kaldığında içindeki fırtınaların şiddeti artıyor. Acı çektiğinde, gözlerin kararıyo... Devamını Gör

samedaraz

Çıkaramazsın. Secret