Görüş Bildir
Haberler
Paris'te Rehine Krizi

Paris'te Rehine Krizi

FreiGeist
13.07.2015 - 11:52 Son Güncelleme: 13.07.2015 - 11:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa'nın başkenti Paris yakınlarında silahlı saldırganlar bir giyim mağazasındaki 18 kişiyi rehin aldı. Alışveriş merkezinde saklanan 18 kişinin güvenli bir şekilde tahliye edildiği açıklandı. Soyguncuların kayıplara karıştığı belirtiliyor...

Basındaki son haberlere göre, silahlı saldırganların yerel saatle sabah 6.30'da Primark'a soygun amacıyla girmesiyle başlayan rehine krizi polisin saat 10.30'da gerçekleştirdiği müdahale ile sona erdi. Fransız özel kuvvetleri RAID birliklerinin müdahalesi sonucunda, 3 silahlı saldırganın rehin tuttuğu tümü Primark çalışanı olan 18 kişi mağazadan tahliye edildi.

Rehinlerin tümünün Primark çalışanı olduğu öne sürüldü.

Kurtarılan rehineler arasında yaralı bulunmadığı kaydedildi.

Polisin mağazada kıstırılan silahlı saldırganları aradığı belirtildi. Fransız basını polis kaynaklarına dayandırdığı haberlerinde, 3 saldırgandan birinin mağaza çalışanı olabileceğini yazdı.

Paris’in Villeneuve-la-Garenne semtindeki Primark mağazasına saldırıyla ilgili olarak adı açıklanmayan bir polis memuru şu bilgileri verdi: “(Yerel saatle) sabah saat 6.30’da iki ya da üç silahlı saldırgan bir soygun gerçekleştirmek için markete girdi.”

Polisin, mağazadaki bir rehinenin ihbarıyla saldırıdan haber olduğu kaydedildi. Rehinenin cep telefonundan SMS atarak polise saldırıyı haber verdiği belirtildi.

Sputnik News ve ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0