Görüş Bildir
Haberler
Paris Hilton Yılbaşında Paraya Para Demedi! Metaverse'de Parti Düzenleyen Ünlü Yıldız 700.000 Dolar Kazandı

etiket Paris Hilton Yılbaşında Paraya Para Demedi! Metaverse'de Parti Düzenleyen Ünlü Yıldız 700.000 Dolar Kazandı

Ali Aydemir
11.01.2022 - 10:30

Amerikalı dünyaca ünlü yıldız, oyuncu ve marka sahibi Paris Hilton yılbaşında verdiği partiyle dünyadan birçok kişiye parti verdi. Dünyanın dört bir yanından kişileri ağırladığı gecede balayını geçirdiği Maldivler'den dijital versiyonuyla katılarak 700.000 dolar kazandı.

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerika'da eğlence dünyasının yıldızı olan ve Hilton oteller zincirinin varisi olan Paris Hilton, bu sefer farklı bir yöntemle para kazanmanın yolunu buldu.

Paris Hilton, metaverse'de yeni yılı dijital kutlamalarla karşılayan ünlüler arasına girdi. Bu ona artık kripto ve metaverse evrenlerinde piyasada sesini duyurma şansı verdi, artan koronavirüs vakaları ile yüz yüze etkinliklere katılımın azaldığı son günlerde parti büyük ilgi gördü.

"Paris Dünyası" partisi Cuma günü 23:00'de başladı.

"Paris Dünyası" partisi Cuma günü 23:00'de başladı.

Hilton, Ekim ayında başlattığı 'Paris Dünyası' işini vurgulayarak Roblox'un metaverse'sindeki partisinde DJ olarak görev yapacak. Sanal adasında alışveriş yapmak, özel jetiyle uçmak veya sahilde takılmak gibi aktiviteler bulunuyor. Hilton, geçen yıl NFT'lere adım atarken blok zinciri dünyasını çoktan benimsedi.

Twitter'dan partiyi bu şekilde duyurmuştu!

İngiliz Daily Mail gazetesinin genç muhabiri Tali Fraser, Hilton'un partisine dijital olarak katılıp, Paris Hilton'un metaverse'deki karakteriyle fotoğraf çekindiğini belirtti.

İngiliz Daily Mail gazetesinin genç muhabiri Tali Fraser, Hilton'un partisine dijital olarak katılıp, Paris Hilton'un metaverse'deki karakteriyle fotoğraf çekindiğini belirtti.

Geçen Mayıs ayında Gucci, kullanıcıların sınırlı sayıda dijital kıyafetleri 'denemeleri' ve satın alabilmeleri için çevrimiçi bir 'Gucci Garden'da dijital 'alanlar' pazarladı. Ürünlerin hiçbiri ekranın ötesinde yoktu, ancak Gucci Garden sadece iki haftada 19 milyon ziyaretçisi olduğunu söylüyor.

Roblox ortaklığı ile Paris Hilton'u gündemde ilk sıralara taşıyan metaverse partisi, kimi markaların da dijital satış yaptığı bir etkinliğe dönüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçok ünlü metaverse evreninde parti vermeye hız kesmeden devam ediyor.

srv.onedio.com

Kendi sanal konserlerini yaratarak dijital avatarlarıyla para kazanan ünlüler arasında Amerikalı rapçiler Snoop Dogg, Lil Nas X ve Travis Scott'un yanı sıra Justin Bieber da yer alıyor.

Partiye kendi evinden katılan Tali Fraser ilginç deneyimlerini köşe yazısında paylaştı!

  • Kullanıcıların partiye katılımı ücretsizmiş. Roblox ve Paris World aplikasyonlarını indirip kendi avatarınızı oluşturmanız isteniyormuş ve tabii avatarınızın kıyafetleri için sanal bir tur.

  • Tali, sanal mağazalardan 3 dolara tişört, 14 dolara Gucci çanta almış. Saçlarını 1 dolara halletmiş. 💅

  • Alışverişlerin tamamı sanal olarak kripto paralar aracılığıyla yapılmış.

  • 30 dolara VIP olan kullanıcılar, istedikleri her yeri gezebilmiş. Bu kartla Hilton'un düğününü yaptığı yerde tur yapmak ve helikopterle tur atmak ücretsizmiş.

  • Hilton tüm konuklarla selamlaşmış, herkes klavyelerinden sohbet etme imkanı bulmuş.

Hilton da Fraser'e teşekkür etmeyi ihmal etmedi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın