Görüş Bildir
Haberler
Paris Hilton'dan Hamilelik Açıklaması Geldi! Evlenmeden Olmaz...

Paris Hilton'dan Hamilelik Açıklaması Geldi! Evlenmeden Olmaz...

Müge Kakşi
29.07.2021 - 20:00

Ünlü sanatçı Paris Hilton hakkında çıkan hamilelik iddialarına yanıt verdi. Yaklaşık üç yıldır ilişki yaşadığı yazar Carter Reum'dan evlilik teklifi alan ve teklifi kabul eden Hilton hamilelik ile ilgili sorulara henüz değilim diye cevap verirken, evlenmeden olmaz diyerek de ekledi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Evlenene Kadar Bekleyeceğim"

"Evlenene Kadar Bekleyeceğim"

This Is Paris adlı podcast yayınında konuşan 40 yaşındaki Hilton, 'Hamile değilim, henüz değilim.' dedikten sonra, 'Evlenene kadar bekleyeceğim.' ifadelerini kullandı. Ünlü yıldız, ayrıca 2022'ye kadar çocuk istemediğini de belirtti.

Düğününe hazırlık yaptığını söyleyen Paris Hilton, 'Gelinliğim dikiliyor, bu yüzden muhteşem göründüğünden ve mükemmel bir şekilde oturduğundan emin olmak istiyorum. Yani kesinlikle o kısmı bekliyorum.' ifadelerini kullandı.

Sevgilisinin Evlilik Teklifine "Evet" Dedi

Sevgilisinin Evlilik Teklifine "Evet" Dedi

Daha önce evlilik planları ve ilişkisi hakkında konuşan Paris Hilton, şunları söylemişti:

Yüzde yüz eminim ki; hayalimdeki adam. Sürekli düğün planları, çocuklarımızın isimleri gibi konular hakkında konuşuyoruz. Hayatımın bundan sonraki adımı için çok heyecanlıyım. Sonunda gerçek bir hayatım varmış gibi hissediyorum.

Tüp bebek tedavisine başladığını anlatan Hilton, 'Bu tedavi sayesinde istersem ikizlerim olmasını da tercih edebiliyorum. Aslında bu konu hakkında pek bilgim yoktu ama Kim Kardashian, ikizlerimin olabileceğini söyledi. Bana bu tavsiyeyi verdiği ve beni doktoruyla tanıştırdığı için çok mutluyum.' ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Paris Hilton ile mutlu bir birlikteliği olan Carter Reum, 17 Şubat'ta Hilton'un 40. yaş gününde, sürpriz bir organizasyonla sevgilisine evlenme teklifi etmişti.

Reum'a 'Evet!' yanıtını veren Paris Hilton, mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın