Görüş Bildir
Haberler
Parasını Acilen İkiye Katlamak İsteyenlerin Destek Almaya Çalıştığı 10 Yer

Parasını Acilen İkiye Katlamak İsteyenlerin Destek Almaya Çalıştığı 10 Yer

Destek FX
06.06.2016 - 12:04

Parayı zor kazanıyoruz, üstelik buna rağmen paramızı değerlendirebilmek için sürekli yollar arıyoruz. Bu uğurda çalmadığımız çok az kapı kalmış olabilir. 

İşte onlardan bazıları:

1. Bir yatırımcının ilk aklına gelen detek ekibi; ailesi, dostları, akrabaları

Her destek ekibi önce en yakınlarınızdan kurulur ve size hep doğruları onlar söyler. Hiç bir şey söylemeseler bile bazen sadece gizli destekleri bile yeter.

2. Üst komşunun iktisat okuyan oğlu

Yatırım yaparken destek almak önemli olduğu için bu yolu bile denemek size doğru gelmiş olabilir. Ama isterseniz 'euro mu alayım sence dolar mı?' sorularını çok sormayın da onlar da finallerine çalışabilsin.

3. Gazetelerin finans köşeleri

Gazetelere yolladığınız soruların size ve yatırımlarınıza özel olarak cevaplanmasını bekliyorsanız bu henüz mümkün olamayacaktır

4. İnternette kendini en çok bilen olarak lanse eden insanların olduğu forum siteleri

Para piyasalarıyla ilgili sorularınızın cevaplarını internette arayanlardansanız bu kişilerle çoktan tanıştınız demektir. Belki de size yanlış hisseler aldırttılar ve hala onları zaman zaman anıyorsunuz 😂

5. Almanya'da yaşayan kuzen

Sırf Euro'yu sürekli kullanıyorlar diye yatırımlarınıza yön vereceklerini düşünüyorsanız size kötü haber; aradığınız destek orada da değil.

6. Banka çalışanları

Para denildiğinde akla ilk gelen yerin banka olması normal fakat onlar küçük yatırımlarınızla ilgilenmek ya da derinlemesine öğrenmek istediğiniz sorularınızı cevaplamak için biraz fazla yoğun olabilirler.

7. Üniversitede para piyasalarıyla doğrudan ya da uzaktan ilgili ders verdiğini duyduğunuz öğretim üyeleri

Okulların önünde beklemiyorsunuz değil mi :) Olur ya dost meclisinde denk gelirseniz de aman ha hocayı bunaltmadan sorularınızı iletin.

8. Ailedeki zamanında hisse senetlerinin efendisi olarak anılan o emekli amca

Zamanında bu yollardan geçtiği için ona çok güvenebilirsiniz fakat yatırımlarınıza yön vermek ve size destek vermek için biraz geç kalmış olabilir, çünkü onun zamanından bu yana çok şeyler değişti.

9. Denk gelirseniz iş hayatı yolunda giden bazı işadamları

Onlara denk gelmek hatta bir de fikirlerinizi detaylıca anlatıp destek olmalarını beklemek biraz şans da olsa denk gelince kaçırmayın.

10. Televizyon programlarına katılan bilirkişiler

Saniyelerin bile önemli olduğu para piyasaları için ünlü isimlerin televizyona çıkmasını beklerseniz biraz zararlı çıkabilirsiniz.

Bu yolda destek şart, ama desteği değişik yerelerde aramayın. Sizden çok önce sizin yolunuzdan geçmiş ve bu yolun her sapağını bilen mentorların olduğu kadrosuyla Destek Yatırım yanınızda.

Bu yolda destek şart, ama desteği değişik yerelerde aramayın. Sizden çok önce sizin yolunuzdan geçmiş ve bu yolun her sapağını bilen mentorların olduğu kadrosuyla Destek Yatırım yanınızda.

Kar zarar oranı: 2016 Ocak - Şubat - Mart dönemi müşteri kar oranı: %29.6, zarar oranı: %70.4 dır.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Will Graham

-Al bi mendil çık sokağa çocuklarım aç de parayı iki güne ikiye katlarsın veya köyde camimizin damı akıyorsa de gir kahveye para topla. En hızlı parayı ikiye... Devamını Gör

Aaaaa

FX KARDEŞ ARTIK BITCOINE YATIRM YAPIN SİZDE :D

Doğukan Polat

O kar zarar oranı ne ASÇ:DAS