Görüş Bildir
Haberler
Özel Bir Tatil Deneyimi Yaşamak İsteyenler İçin Kıbrıs'ta Tatil Yapılabilecek En İyi Oteller

Özel Bir Tatil Deneyimi Yaşamak İsteyenler İçin Kıbrıs'ta Tatil Yapılabilecek En İyi Oteller

Kıbrıs; farklı bir tatil yeri arayışında olanlar için harika bir seçenektir. Popülerliği Türkiye ile sınırlı değildir. Dünyanın farklı ülkelerinden insanların tatil için Kıbrıs’ı tercih ettikleri ile bilinir. Kıbrıs’ı özel kılan çok sayıda detay bulunuyor. Dört bir tarafının denizlerle çevrili olması büyük bir avantajdır. Bu sayede, Kıbrıs’a gelenler; deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını olabilecek en iyi şekilde çıkarırlar. Hatta, istedikleri takdirde güneş banyosu da yapabilirler.

Takdir edersiniz ki, iyi bir tatil yapabilmek adına ihtiyaca ve bütçeye uygun bir otelde konaklamak şarttır. Kıbrıs; birbirinden harika özelliklere sahip Kıbrıs otelleri ile beklentileri olabilecek en iyi şekilde karşılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neden Kıbrıs’ta Tatil Yapılmalı?

Neden Kıbrıs’ta Tatil Yapılmalı?

Kıbrıs; her şeyden önce ulaşım avantajı ile dikkat çeker. Türkiye’den Kıbrıs’a gitmek son derece kolaydır. Bunun yanı sıra, Kıbrıs’ın geniş bir tarihi dokuya sahip olduğunu söylemek gerekir. Ayrıca, balayı için gidilebilecek en güzel yerlerden birisidir. Kıbrıs otelleri; balayı için gelenlere özel hizmetleri ile dikkat çeker. Kıbrıs’ta tıpkı Türkiye’de olduğu gibi birbirinden güzel yemekler yeme şansına da erişirsiniz. Buna ek olarak, burada tahmin edebileceğiniz gibi kendinizi evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz.

Kıbrıs otelleri; Kıbrıs’ta tatil yapmak adına başlı başına bir sebep! Türkiye’deki otellere kıyasla çok daha lüks olduklarını ifade etmek gerekir. Ancak, fiyatlar gözünüzü korkutmamalı! Bilhassa erken rezervasyon seçenekleri sayesinde dilediğiniz bir otelde çok uygun fiyatlarla kalma şansına erişebilirsiniz. Kıbrıs otelleri; bir önceki yılın Kasım ayından itibaren sunmuş olduğu erken rezervasyon imkanları ile tatilcilerin gözdesi haline gelir.

En İyi Kıbrıs Otelleri

En İyi Kıbrıs Otelleri

Kıbrıs otelleri; sahip oldukları özellikler ile sizi de büyüleyecek. Gelin, en iyi Kıbrıs otelleri listesine bir göz atalım!

  • Sunrise Pearl Hotel&SPA: Her şeyden önce, konumuyla dikkat çektiğini ifade etmeliyiz. Kıbrıs’ın en güzel plajı olarak bilinen Protaras’ta yer alan otelin her birisi farklı ihtiyaçlara hitap eden 165 odası mevcut! Buna ek olarak, beş farklı havuzu ve SPA merkezi de otelin müşterilerin hoşuna giden özelliklerinden yalnızca birkaçı! Son olarak, otelin denizi, altın renkli kumu, yemekleri ve daha birçok fark yaratan özelliğiyle göz doldurduğunu ifade etmek gerekir.

  • Cratos Premium Hotel: Maldivler’i ayağınıza getiren bu otelin mimarisi karşısında büyüleneceksiniz. Girne’de yer alan Cratos Premium Hotel; en iyi balayı oteli ödülüne sahiptir. Tropik ortamıyla dikkat çeker. Bunun yanı sıra, bünyesinde Cage Club gibi eşsiz güzellikteki bir eğlence mekanını barındırır.

  • Elexus Hotel Resort: Görür görmez hayran kalacağınız manzaraya sahip olan bu otel; en iyi Kıbrıs otelleri listesinde olmayı kesinlikle hak ediyor. On farklı konsept seçeneğinin yanı sıra her birisi farklı ihtiyaçlara hitap eden 822 odası da dikkat çekici! Bunun yanı sıra, otelin yemeklerine de hayran kalacaksınız. Hem Türk hem de dünya mutfaklarına ait yemekler sayesinde tatilden kesinlikle kilo alarak dönecekseniz.

  • Les Ambassadeurs: İhtişamlı bir sarayı andıran görüntüsüyle dikkat çeken bu otel beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacak. Başta dört farklı restoranı olmak üzere SPA merkezi, marinası, süit oda seçenekleri ve daha birçok özelliğiyle kendisi için ödenen parayı sonuna kadar hak eden bir otel!

Tatil.com Sizi Kıbrıs Otelleri ile Buluşturacak

Tatil.com Sizi Kıbrıs Otelleri ile Buluşturacak

Kıbrıs otelleri; aklınızı başınızdan alacak kadar güzel! Bu noktada, erken rezervasyon sayesinde siz de bu otellerin birinde konaklama şansına erişebilirsiniz. Bunun için vakit kaybetmeden Tatil.com’a üye olmalısınız. En güzel Kıbrıs otelleri erken rezervasyon imkanının yanı sıra indirim ve kampanya seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın