Görüş Bildir
Haberler
Özbek: "Yeni İsim En Kısa Sürede Belli Olacak"

Özbek: "Yeni İsim En Kısa Sürede Belli Olacak"

Fatih
20.11.2015 - 20:09

Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ayrılmasının ardından yönetim, Türk Telekom Arena’da bir toplantı düzenledi. Başkan Dursun Özbek’in toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özbek, toplantıda herhangi bir teknik direktör isminin geçmediğini belirtirken, “Bugünkü toplantı, Hamza Hamzaoğlu’nun ayrılışının ardından gündemi değerlendirme toplantısıydı. Çok verimli bir toplantı oldu. Bu toplantıda Hamzaoğlu’nun gidişinin yansımaları konuşuldu. Hamza hocayla dün vedalaştık. Teknik direktör arayışımıza bugün başlamış olacağız. Galatasaray’a hizmet edecek en uygun ismi arıyoruz. Yeni isim en kısa sürede belli olacak. Ben sizi haberdar edeceğim” dedi.

“Yerli veya yabancı olabilir”

Atletico Madrid maçına kadar yeni teknik direktörün takımın başına geçme ihtimalinin sorulması üzerine, “Sayın Denizli çok önemli bir antrenör. Her kulüp onu ister. Şu anda bizim kimseyle görüşmemiz olmadı. Etik de değil zaten. Hamzaoğlu ile bağımız bittiği için bundan sonra adaylara bakacağız ve yeni teknik direktörü seçeceğiz. Takımın başında Taffarel ile Orhan Atik var. Galatasaray’da görev aksamaz. Yeni hoca yerli veya yabancı olabilir. Yarınki gelişmeler sonrasında kesin gelişmeler olur” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/11/2...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
1
0
0
0
0
0