Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Selahattin Paşalı Hamile Sevgilisi İle Poz Verdi! Lara Tümen’in Büyüyen Göbeği Dikkatleri Çekti!

Oyuncu Selahattin Paşalı Hamile Sevgilisi İle Poz Verdi! Lara Tümen’in Büyüyen Göbeği Dikkatleri Çekti!

Ömer ÖNDER
03.03.2022 - 13:44

Kalp Atışı dizisiyle yıldızı parlayan ve sonrasında Bir Umut Yeter, Leke, Babil ve Aşk 101 dizilerinde rol alan Selahattin Paşalı, son olarak Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde rol aldı. Geçtiğimiz haftalarda baba olacağı açıklayan genç oyuncu Selahattin Paşalı, başrolünde bulunduğu Netfilx’in yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasına sevgilisi Lara Tümen ile beraber katıldı. İlk bebeğine hamile olan Lara Tümen’in büyüyen göbeği dikkatlerden kaçmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selahattin Paşalı rol aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasına 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Lara Tümen ile birlikte katıldı. Dün akşam sevgilisi Selahattin Paşalı'nın başrol olduğu Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin galasına katılan Lara Tümen, büyüyen göbeğiyle dikkatleri üzerine çekti. Dizinin diğer başrol oyuncusu Hazal Kaya da Lara Tümen ile birlikte poz verdi.

Selahattin Paşalı Kimdir?

Selahattin Paşalı Kimdir?

Selahattin Paşalı, 2 Şubat 1990 yılında Bodrum'da doğmuştur. Craft Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi almış, ayrıca Budapeşte'de Sanat Yönetimi okumuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Kalp Atışı dizisi ile yaşayan Selahattin Paşalı, Leke dizisinde Arda Yenilmez karakterine hayat verdikten sonra Babil, Aşk 101 ve Pera Palas'ta Gece Yarısı gibi dizilerde de rol aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın