Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu İsrafil Köse Bu Sabah Yaşam Mücadelesini Kaybetti

etiket Oyuncu İsrafil Köse Bu Sabah Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Batuhan
22.08.2016 - 11:18 Son Güncelleme: 23.08.2016 - 11:03

Kadıköy'de geçirdiği motor kazası sonrası kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavi gören oyuncu İsrafil Köse'nin dün hayatını kaybettiği açıklanmıştı.  Ancak daha sonra Köse'nin durumunun kritik olduğu ve makineye bağlı yaşamını sürdüğü öğrenildi.  Hastaneden alınan bilgilere göre Köse bu sabah 07.00'da hayatını kaybetti. Yaşanan bilgi kirliliği ise sosyal medyanın tepkisine sebep oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Köse'nin menajeri Emin Albayrak, dün sabah saatlerinde Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, sanatçının dün sabah saatlerinde motosikletle park halindeki bir taksinin açılan kapısına çarptığını söylemişti.

Sanatçının, çarpmanın etkisiyle 30-35 metre sürüklendiğini belirten menajer Albayrak, 'Beyin ve ciğerlerinde ağır hasar meydana geldi ve iç kanama geçirdi. Bu sabaha karşı 02.30 sularında beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı olarak bir süre daha yaşadı ve saat 13.00 gibi makineden çıkarıldı.' diye konuşmuştu.

Dün akşam saatlerinde makineye bağlı olarak yaşamaya devam ettiği açıklanmıştı

Dün akşam saatlerinde makineye bağlı olarak yaşamaya devam ettiği açıklanmıştı

Dün bazı yakınları Köse’nin hayatını kaybettiğini ve cenaze işlemlerine başlandığını açıklamıştı. 

Akşam saatlerinde yakınları ve arkadaşları oyuncunun ölüm haberinin doğru olmadığını, makineye bağlı olarak yaşamaya devam ettiğini aktarmıştı. 

Ancak NTV ve Hürriyet'in hastane yetkililerinden aldığı bilgiye göre İsrafil Köse, bu sabah 07.00'de hayatını kaybetti.

İsrafil Köse'nin cenazesi, hastaneden alındı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
842
56
44
40
19
18
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rıza Ecevit

Cemal Hekimoglu Trabzon Emret Komutanım. Laz Cemal biz seni hep nizamiyede telefonla fadimeyle konuşurken astek kerime yakalanırken bilirdik.

Erdem Turgut

ula :(

Dr.Demokratikus

Böyle haberleri gördükçe motordan iyice soğuyorum. Her motorcunun bir kaza geçmişi oluyor maalesef. Ne kadar iyi kullanılsa da bela her şekilde buluyor ve mo... Devamını Gör