Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Aysun Kayacı Babası Selahattin Kayacı Hayatını Kaybetti! Aysun Kayacı Babasının Cenazesine Katılmadı!

Oyuncu Aysun Kayacı Babası Selahattin Kayacı Hayatını Kaybetti! Aysun Kayacı Babasının Cenazesine Katılmadı!

GNS
15.11.2021 - 18:10

Doktorlar dizisiyle adını duyuran ve aynı zamanda eski manken olan Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Kayacı hayatını kaybetti. Bir süredir Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi gördüğü bilinen Selahattin Kayacı'nın cenazesi Üsküdar Küplüce Camii'nde gerçekleşti. Aysun Kaya'nın uzun yıllardır küs olduğu babasının cenazesine katılmayışı gözlerden kaçmadı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski manken Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Kayacı bir süredir tedavi gördüğü akciğer kanserini atlatamayarak hayatını kaybetti. Uzun yıllardır babasıyla küs olduğu bilinen Aysun Kayacı ise cenaze törenine katılmadı. Detayları haberimizde sizin için derledik...

Cenazeye Katılmadı

Cenazeye Katılmadı

2012 yılında Efe Kapancı’yla evlenerek Londra’ya yerleşen ve ekranlardan uzak olan Aysun Kayacı babasını kaybetti. Güzelliğiyle bir döneme damga vuran ünlü manken Aysun Kayacı radikal bir kararla yurtdışına yerleşmişti.

Yıllardır babasıyla küs olduğu bilinen Aysun Kayacı cenaze törenine katılmadı. Selahattin Kayacı, Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

Babasından Şiddet Gördüğünü Söylemişti

Babasından Şiddet Gördüğünü Söylemişti

Kayacı, podyumun en popüler modelleri arasında olduğu yıllarda babası Selahattin Kayacı ile görüşmediğini itiraf etmişti.

Babasından şiddet gördüğü için onunla görüşmediğini söyleyen Kayacı, 'Annem işçiydi, eve para getiriyordu ama o çalıyordu. Benim dayak raporum, artı annemin dayak raporu, üstüne kız kardeşimin dayak raporu ile boşandı benim annem' ifadelerini kullanmıştı.

Bizim Dünyalarımız Ayrı

Bizim Dünyalarımız Ayrı

Selahattin Kayacı 2009 yılında katıldığı bir televizyon programında kızı için 'Bizim dünyalarımız ayrı. Onun dünyası ayrı benim dünyam ayrı. Biz bir araya geldiğimizde on dakika ancak kalırız. O da nasılsın iyi misinden öteye gitmez' açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın