Görüş Bildir
Haberler
Oyun Yönünden Kısıtlı İmkanlar Sunsa da Bir MacBook’ta Oynayabileceğiniz 13 Ferahlatan Oyun

Oyun Yönünden Kısıtlı İmkanlar Sunsa da Bir MacBook’ta Oynayabileceğiniz 13 Ferahlatan Oyun

MacOS ekosistemi artık daha fazla oyunu destekliyor. Bu sayede MacOS ekosistemi son zamanlarda zenginleşti. Peki, en eğlenceli MacBook oyunları hangileri? İşte, kısıtlı imkanlar sunsa da MacBook'ta oynayabileceğiniz keyifli oyunlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Minecraft

1. Minecraft

Minecraft, 2009 yılında piyasa sürülmüş bir oyun. Sonsuz dünyaları keşfetmenizi sağlıyor. En basit evlerden görkemli gökdelenlere kadar her şeyi inşa etmenize yardımcı oluyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynamanıza ve keyifli zaman geçirmenize olanak tanıyor. Ücretsiz eklentileri ile deneyiminizi daha da kişiselleştirme imkanınız var.

2. Stardew Valley

2. Stardew Valley

Stardew Valley, kırsala taşınıp yeni bir yaşamın başlangıcını yapmanı sağlıyor. Bu oyunda hayvanların bakımını yapmayı ve mevsimlik bitkiler ekmeyi kendine ilke ediniyorsun. Dolayısıyla Stardew Valley, çiftçilik simülasyon oyunlarından biri. Balıkçılık ve madencilik gibi alanlarda seviye atlayabiliyorsun.

3. Portal 2

3. Portal 2

Portal 2, birinci şahıs bulmaca oyunudur. Oyuncuları Aperture Science'a geri döndürüyor. Oyunda kahraman Chell olarak oynuyorsunuz. Her yer eşsiz bulmacalarla donatılmış. İkonik portal silahla donatılıyorsunuz. Portal 2'de ilerlemeniz için çeşitli ortam ve nesneleri kullanmalısınız.

4. Hades

4. Hades

Hades, Supergiant Games'in MacOS oyun ekosistemindeki eserlerinden biri. Tam olarak dört adet eseri var. Bastion, Transistor, Pyre ve Hades. Biz Hades'e yer vermek istedik. Hades, aksiyon oyunlarından bir tanesi. Oyunda Hades'in oğlu Zagreus olarak oynuyorsunuz. Bugüne kadarki en iyi Hack and Slash oyunları arasında yer alıyor.

5. Sid Meier's Civilization VI

5. Sid Meier's Civilization VI

Sid Meiler's Civilization VI, Civilization V'i harika yapan şeyin üzerine inşa edilmiştir. Strateji türünde MacBook oyunu arıyorsanız, bu oyun tam size göre. Oyunda medeniyet seçme şansınız da bulunuyor. Aztekler, Persler, Nubyalılar ve Avustralya gibi medeniyetleri seçerek kültürünüzün gelişmesini sağlıyorsunuz. Ayrıca zamana meydan okuyan uygarlık inşa etme imkanınız var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Counter- Strike: Global Offensive

6. Counter- Strike: Global Offensive

Counter- Strike: Global Offensive, takım tabanlı aksiyon oyunlarından biridir. CS: GO yeni haritalar, karakterler, silahlar ve oyun modları ile güncellenmiş şekilde karşınıza çıkıyor. Oyun ilk çıktığı zamanlardan beri popülerliğini korumaya devam ediyor. Birinci şahıs nişancı oyunlarındandır. Oyuncular görevlerini tamamlamak zorundadır.

7. League of Legends

7. League of Legends

League of Legends, karmaşık ve rekabetçi oyunlardandır. Bu savaş oyununda 20 ila 60 dakika mücadele etmelisiniz. Karakteriniz oyun boyunca deneyim kazanıyor. Oyunda yeteneklerinizi ve güçlerinizi arttırmak için altın kazanmanız gerekiyor. MOBA türü strateji oyunu olarak bilinir. Ayrıca oyun Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients örnek alınarak yapılmış.

8. The Elder Scrolls Online

8. The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online, günümüzün MMORPG oyunlarından biridir. Temel sürümünde dahi muazzam düzeyde ölçek barındırır. Bu oyunda bir ejderhayı alt etmek için birçok kişiye katılmanız ve zamanınızı harcamanız gerekiyor. Yüksek işçilik becerisine sahip oyuncularla ham madde ticareti yapmalısınız.

9. XCOM 2

9. XCOM 2

XCOM 2, taktik oyunlarındandır. Zorluk bu oyunun DNA'sında vardır. Ancak bu sizi XCOM 2'den uzaklaştırmamalı. Cömert kaydetme listesi olduğu için oyunu herkes oynayabilir. Topladığınız, kontrol ettiğiniz ve yükselttiğiniz bir asker listesine odaklanır. Oyunda ölümü tüm netliği ile hissedersiniz.

10. Kerbal Space Program

10. Kerbal Space Program

Kerbal Space Program, element kombinasyonunu size sunar. Buradaki hiçbir şey şaka değil. Uçuş simülasyonu hiç bu kadar derin olmadı. İlgi çekiciliği ve bağımlılık yapan eğlencesi ile her türlü oyuncuya hitap ediyor. Bakalım Kerbal'a ulaşmadan kaç oyuncu ölecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cuphead

11. Cuphead

Cuphead, 1930'ların çizgi filmlerine geri dönüş yapmak isteyenler için yaratılmış. Eklemleri kıran bir platform oyunudur. Eşsiz patronlar ve bol içerikle vaatlerini yerine getirir. Üstelik bu oyunu MacBook'a kurmak oldukça basit. Bununla beraber PlayStation 4'te de oynayabilirsiniz.

12. Starcraft 2

12. Starcraft 2

Starcraft 2, gerçek zamanlı strateji oyunlarındandır. Hızlı ve yoğun olan oyunda, klavye ve fare kullanırken profesyonel olmanız gerekecek. Çok sayıda fonksiyon da sunar. Tüm kampanyaların kilidini açmak isterseniz, ücretli oyununu oynamanız lazım.

13. The Witness

13. The Witness

The Witness oyununun yaratıcıları oyunu geliştirmek için çok uğraştı ve beklemeye de değdi. Oyunda gittikçe zorlaşan bulmacalar ve felsefi düşünceler bulunuyor. Hayal gücü güçlü olan kişilerin düşlediği oyunlardan olan The Witness, keskin bir göz ve bolca keşif gerektirir. Bu oyunu oynadığınızda asla hayal kırıklığına uğramazsınız!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın