Görüş Bildir
Haberler
Oyun Dünyasında Milletçe Göğsümüzü Kabartan En İyi 11 Türk Yapımı Oyun

Oyun Dünyasında Milletçe Göğsümüzü Kabartan En İyi 11 Türk Yapımı Oyun

Begüm
17.09.2022 - 13:12

Oyun dünyasında Türk yapımlar her geçen gün artıyor ve göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. İşte hepimizin bilmesi gereken ve oynaması gereken en iyi Türk yapımı oyunlar bu listede. Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Remnants of Naezith

Remnants of Naezith

İçindeki mekaniklerle farklı bir dinamik sunan Remnants of Naezith oyun oynarken zamanla yarışmak isteyenler için ideal. Oldukça farklı ve heyecanlı bir oyun. Hız tabanlı olması da oyuna ekstra bir heyecan katıyor.

Monochroma

Monochroma

Siyah beyaz renklerin ağırlıkta olduğu bu oyunun tamamı Türkiye'de geliştirilmiş. Farklı tarzı ve dünyası ile sizi ilginç bir yolculuğa davet ediyor.

Tartarus

Tartarus

Aksiyon ve bulmaca türünü bir araya getiren Tartarus aslında bir maden ve araştırma gemisi. Gemide bir şeyler yolunda gitmemesi ile başlayan oyunda Tartarus'un kaderi tamamen sizin elinizde!

Crysis

Crysis

3 Türk geliştiricinin rol aldığı Crysis de sizi bambaşka bir dünyaya çağıran oldukça keyifli oyunlardan biri.

Potentia

Potentia

2021 yılında çıkış yapan Potentia'da Viktor'a yardım ediyorsunuz. Oldukça keyifli bir dünya sunan Potentia aksiyon ile gizli dünyayı bir araya getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Overfall

Overfall

Gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Overfall daha düşük bir grafiğe sahip olsa da sizi o heyecanlı ve aksiyon dolu bir dünyaya davet ediyor.

Rise Online World

Rise Online World

5 kıtaya açılan ilk Türk MMORPG oyunu olan Rise Online World, çıktığı ilk günden beri hem yerli hem yabancı oyuncuların gözdesi olmuş durumda. Oyunculara geniş bir oynayış deneyimi sunan oyun hem yeni gamerların hem de 'old'ların tekrar saatlerini geçireceği MMORPG oyunu oldu. Oyunun hikayesi, farklı ırklar, yaratıklar size bambaşka bir dünyanın kapısını aralıyor...

Mount & Blade

Mount & Blade

2008 yılında geliştirilen Mount & Blade, Orta Çağ temasını sevenler için ideal bir oyun olma özelliğini taşıyor!

Far Cry

Far Cry

Serinin ilk 3 oyununun Türk geliştiriler tarafından yapıldığı Far Cry da gerçekten gururumuz olan oyunlar arasında yer alıyor!

Zula

Zula

Türk yapımı FPS oyunları arasında ilk sıralarda yer alan Zula 23 haritası ve 12 farklı oyun modu ile en popülerlerden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Exomecha

Exomecha

Türk oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Exomecha da bizi onurlandıran keyifli FPS oyunları arasında yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
49
15
11
10
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Morgoth Bauglir

Sadece Far Cry 1 Türkler tarafından yapışmıştır. Diğer oyunlarda bir Türk parmağı yok. Far Cry 1 ise Crysis'in yapımcıları tarafından yapışmıştır.

Çınar Kaplanseren

Crysis'i yapanlar Türk değil bir kere. Bunu çoğu kişi yanlış anlıyor. Crysis'i yapanlar türk asıllı almanlar. Mesut Özil misali. Yani özetle Crysis'i yapanla... Devamını Gör

Mehmet UĞUR

metin 2 neden yok

Erdem sencan

Metin 2 türk yapımı değil